ספיישל חופש: מתכון פשוט למאק & צ'יז

ספיישל חופש: מתכון פשוט למאק & צ'יז

מתחשק לכם לפתוח שבוע מפנק במיוחד? קבלו מתכון לפשטידת "מאק אנד צ'יז", הפתעה טעימה לחופש הגדול מלאה בפסטה וגבינה- שמצריכה רק 15 דקות עבודה, עם עוד בילוי קצר בתנור

ספיישל חופש: לתקתק ארוחת צהריים ב15 דקות
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון פשוט למאק & צ'יז

מתחשק לכם לפתוח שבוע מפנק במיוחד? קבלו מתכון לפשטידת "מאק אנד צ'יז", הפתעה טעימה לחופש הגדול מלאה בפסטה וגבינה- שמצריכה רק 15 דקות עבודה, עם עוד בילוי קצר בתנור

מצרכים:
500 גרם פסטה קצרה חלולה (פנה)
2 כפות קמח
2 כוסות חלב
1 כפית מלח
1/2 כפית זרעי חרדל טחונים / פפריקה (לא חובה)
1/2 כפית פלפל שחור טחון
30 גרם חמאה
3 כוסות גבינת צ'דר מגוררת גס / 250 גרם מוצרלה + 50 גרם פרמזן מגורדות

אופן ההכנה:
1.מחממים את התנור ל-180 מעלות.

2. במקביל, מבשלים את הפסטה בסיר מלא מים מומלחים לפי ההוראות שעל האריזה. מסירים מהאש ומסננים היטב.

3. תיבול: ממסים בסיר קטן את החמאה, מוסיפים את הקמח ומבשלים במשך דקה תוך ערבוב מתמיד. מוסיפים את החלב, המלח, הפלפל השחור והחרדל ומבשלים עד שהתערובת רותחת ומתעבה.

4. מוסיפים את הגבינה בהדרגה לתערובת החלב, ומבשלים עד להמסה מלאה.

5. מערבבים את הפסטה ברוטב הגבינה, מעבירים לתבנית חרס או פיירקס, ואופים עד שהגבינה מבעבעת ומשחימה מעט מעל

בתאבון!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו