לאחר שנחקרה בחשד לזיוף מסמך של משרד הבטחון, מאי אוסי דוברת יו״ר מפלגת ׳העבודה׳ אבי גבאי הגישה היום (חמישי) את התפטרותה מתפקידה בעקבות חקירת המשטרה נגדה, כך דווח לראשונה ב'מעריב'.
על פי החשד, המסמך שזוייף על ידה העניק לה לכאורה סיווג ביטחוני שאפשר לה להשתתף בקורס נהיגה מונעת עם מכשיר הטלפון והמחשב הנייד שלה.
במסגרת החקירה המשותפת למשטרת לב תל אביב ולמלמ"ב במשרד הביטחון, פשוט שוטרים ביום שני שעבר על ביתה של אוסי בתל אביב, עיכבו אותה לחקירה והחרימו את הציוד הטכני שברשותה, כולל המחשב והטלפון. זאת, על מנת להבין כיצד השיגה גישה למסמכים הביטחוניים.
בחקירתה הודתה אוסי במיוחס לה, ובסיומה שוחררה בערבות בתנאים מגבילים.
נזכיר, כי אוסי בת ה-23 הייתה דוברת מפלגת מרצ בתקופת זהבה גלאון וסיימה את תפקידה עם היבחרה של תמר זנדברג ליו"ר המפלגה. בחודש אפריל עברה לתפקידה החדש כדוברת של אבי גבאי.
מהמחנה הציוני נמסר אז בתגובה כי "בימים הקרובים הדברים יתבהרו ונוכל לעדכן".
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
עם ישראל חי
הבנתם?
00:12 12.08.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גמלאי
אשל עדין מקורב לבלפור?
21:40 09.08.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אחד שיודע
זה מעשה חמור ביותר לזייף מיסמכים ביטחונים ברמת סווג גובה ביותר זה מעשה פלילי ולא צריך לעבור לסדר היום כיאלו לא קרה דבר.ומה למר גבאי יש להגיד על זה מענין
20:02 09.08.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גבאי נד נפוח
רק היא יודעת על מעליליו של גבאי הכלומניק אפס נאדה
19:15 09.08.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר