שתי אזעקות הופעלו אחר הצהריים (רביעי) בזו אחר זו במועצה האזורית גולן, זאת בעקבות הלחימה הפנימית בסוריה. כשהשיגור נחת בכנרת, לא ידוע על נפגעים.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

נפילת הטיל במי הכינרת (צילום: קובי כהן)

מדובר צה"ל נמסר, כי "זוהה שיגור לעבר שטח מדינת ישראל. ככל הנראה מדובר בזליגת ירי כתוצאה מהלחימה הפנימית בסוריה". התושבים הורו לחזור לשגרה

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

האזעקה שתפסה את הבנות בגולן (קרדיט: באדיבות המצולם)

האזעקה מצטרפת לאירוע החריג שהתרחש אתמול, בשעה שטילי פטריוט שוגרו לעבר מטוס קרב סורי מסוג סוחוי שחדר לישראל. המטוס שהיה במעקב, חדר כשני קילומטר לשטח ישראל ויורט. בצה"ל אמרו כי "החל משעות הבוקר ישנה עלייה במאפייני הלחימה הפנימיים בסוריה ובתוך כך פעילות גוברת של כוחות אוויר סורים. צה"ל נמצא בערנות ומוכנות גבוהים וימשיך לפעול כנגד הפרות של הסכמי הפרדת הכוחות משנת 1974."

נזכיר כי ביום ראשון האחרון נורו שני מיירטי 'קלע דוד' לעבר טילי קרקע קרקע שנורו מסוריה. המיירטים לא פגעו, והטילים נחתו בשטח סוריה, די קרוב לגבול עם ישראל.