
שפרה זייני, בתו של הרב יוסף זייני, תתמודד למועצת העיר אשדוד מטעם הציבור הסרוג, כך דווח הבוקר (רביעי) בעיתון 'אשדוד בכותרות'.
על פי הפרסום, מדובר במכה קשה לראש העיר אשדוד יחיאל לסרי שהזרם הדתי לאומי היה חלק מסיעתו בשנים האחרונות וכעת החליטה לרוץ באופן עצמאי. ההכרזה על ריצה עצמאית למועצת העיר מגיעה על רקע הטענות נגד לסרי שהא מחלן את העיר.
כאמור, המתמודדת שתצהיר על ריצה למועצת העיר מטעם הציבור הסרוג היא שפרה זייני, מדובר בבתו של הרב יוסף זייני, מבכירי רבני הציונות הדתית בעיר, ששלח לאחרונה מכתב לאדמו"רי ורבני העיר נגד יחיאל לסרי תחת הכותרת "מדיניות החילון של לסרי".
הרב יוסף זייני מכהן כרב שכונה ד' באשדוד. הוא אחיו של הרב אליהו זייני מחיפה ואביו של תא"ל דוד זייני.

הסרוגים עם לסרי, שפרה החליטה לצאת נגדו לבדה רוב ככל חברי סניף הבית היהודי בעיר התנגדו לרצונה של שפרה. בישיבת מועצת סניף מורחבת ובנוכחות הרב אלי בן דהן וניר אורבך הוחלט לקיים סקר שיבחן את הריצה של הבית היהודי (רק בגלל הלחץ שהפעילה שפרה על כולם).. בגלל אכזבתה מהסקר היא החליטה על דעת עצמה לצאת לדרך ולהודיע על ריצה. אין לה שום תמיכה מתוך הסניף והיא הולכת לבייש את עצמה. מנדט בעיר אשדוד הוא יותר מ3000 קולות, שפרה תתקשה לגייס 30. חבל!