מבזקים
סרוגים

אורח מיוחד השנה בימי העיון בתנ"ך במכללת הרצוג

במכללת הרצוג נערכים להגעת כ-7,000 איש במהלך השבוע של ימי העיון בתנ"ך בעוד כשבועיים. ביומו הראשון של הכנס ייערך מושב מיוחד בהשתתפות נשיא המדינה ראובן ריבלין

כ' תמוז התשע"ח
אורח מיוחד השנה בימי העיון בתנ"ך במכללת הרצוג
אורח מיוחד השנה בימי העיון בתנ"ך במכללת הרצוג צילום: מתוך השיעורים בימי העיון בתנ"ך (צילום ארכיון: מכללת הרצוג)

ביום ראשון ג' באב (15.7) ייפתח כנס ימי העיון בתנ"ך במכללת הרצוג בגוש עציון. הכנס שמצוין זו השנה ב-27, נמשך חמישה ימים במהלכם מתקיימים מעל 200 שיעורים המועברים על ידי כ-150 רבנים ומרצים שונים, בנושאים מגוונים סביב התנ"ך.

במכללת הרצוג נערכים להגעת כ-7,000 איש במהלך השבוע. ביומו הראשון של הכנס ייערך מושב מיוחד בהשתתפות נשיא המדינה ראובן ריבלין. השנה יתקיימו בכנס גם שיעורים באנגלית, צרפתית וספרדית.

כבוד לנו שהנשיא מגיע

שלמה נאמן, ראש מועצת גוש עציון: "מכללת הרצוג הינה המכללה המובילה בכל  תחומי החינוך, הן בהכשרת מורים ומחנכים והן בבניית מערכות ושיטות לימוד מתקדמות ומוציאה מתוכה מיזמים חדשניים המחברים את כל גווני האוכלוסייה והגילאים ללימוד התנ"ך. כבוד גדול הוא לנו שנשיא המדינה מגיע השנה למעמד פתיחת ימי העיון בגוש עציון. אנו שמחים על ההזדמנות לשתף פעולה עם ההצלחה הזו ולקדם  את החינוך בגוש עציון"

להרשמה לכנס ולפרטים על השיעורים לחצו כאן

גוש עציון מכללת הרצוג ראובן ריבלין שלמה נאמן תנ"ך