בשיחה עם כתבים, אמרה הנערה: "תודה לריבונו של עולם שבאמת עשה לנו נס גדול ועצום. זה לא ברור מאליו בכלל כל שנייה שאני בחיים, שאני חזקה ברוך השם. ותודה באמת לכוחות הביטחון. אין לנו שום כעס. אנחנו בטוחים שלכוחות הביטחון יש את היכולות שלהם והם עושים כל מה שהם יכולים".
עוד היא הוסיפה כי "אני מרגישה שהדקירה הזאת זה לא משהו פרטי שלי. היא של כל עם ישראל. תזכורת שאנחנו צריכים להתקדם, לגדול מזה, לעבוד יותר חזק ולהגביר הילוך".
"תתפללו, עם ישראל חזק ויש לנו כוח גדול, זה מה שבאמת יחזק אותי. תודה רבה לכל מי שתומך בנו, לצוות הרפואי, לחברות שלי ולכל עם ישראל. איזה עם מקסים", אמרה.





תגובות
❤ רפואה שלמה. .עם ישראל חייי
החלמתה של התלמידה מוריד דמעות עם תהילים להחלמתה ולהצלחתה
איזה? איזה נס בדיוק קרה? ששלחו אלייך מחבל שפצע אותך?
לא העיפרון המחודד בקלמר מחבל שמטרתו להכות בעם ישראל, אינו נשלח עבור מישהו ספציפי, אלא עבור כלל עם ישראל. הבחירה שלו שעליה הוא נענש זה להיות השליח. והבחירה בקרבן הזה נובעת מבחירת המחבל ואינה מונעת מרצון הבורא העכשווי, כי אם מהרצון הקדום הכללי שהוטבע בבחירה החופשית שיש לכל אדם. ארדסטנד?
מי יודע? אולי זו הדרך שיתגלגל לה זיווגה. חשבונות שמים מי יכול לצפות מראש? רק בדיעבד אפשר להבין. ככתוב "וראית את אחורי, ופני לא ייראו".