מתכון לעוגות שמנת ופטל אישיות
מצרכים:
חבילת ביסקוויטים של לוטוס או רגילים
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה (אפשר צמחית)
1 חבילת פודינג וניל
1 חבילת ג'לי פטל/תות
לקישוט: פרוסות שקדים מולבנים
אופן ההכנה:
1.שוברים את הביסקוויטים לפירורים גסים (ניתן לשבור ידני או במעבד מזון)
2. מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג לקצף יציב ומעבירים לשק זילוף עם צנטר כוכב
3. בכוסות אישיות מסדרים את פירורי הביסקוויטים כדי ליצור בסיס, מעליהם מזלפים את השמנת ומפזרים שכבה נוספת של ביסקוויטים ומעליה מלפים שוב את השמנת
4. מכניסים את הכוסות המוכנים למקפיא למשך חצי שעה ובמקביל מכינים את שכבת הג'לי
5. מכינים את הג'לי לפי ההוראות שעל פני האריזה, מניחים לג'לי להתקרר מעט ומיד יוצקים בעדינות מעל הכוסות שהיו בהקפאה ומחזירים שוב לשמירה במקרר
6. סמוך להגשה מקשטים בשקדים ונהנים
שבת שלום!

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים