חברת הכנסת חנין זועבי (הרשימה הערבית המשותפת) תועדה היום (ראשון) חונה בחניית נכים בתחנת דלק, כשהיא יושבת בתוך הרכב במשך מספר דקות, כך פורסם ב'חדשות'.
לפי הדיווח, זועבי תועדה על ידי העוברים השבים בסביבות השעה 16:15 ליד סניף "ארומה" בתחנת הדלק בכפר קרע. חרף אמירתה כי בתמונות היא יושבת בתוך הרכב, במשטרה הבהירו בתגובה כי עצירה בחניית נכים, גם אם הנהג נמצא ברכב, מהווה עבירה, זאת חרף ההוכחה שניסתה זועבי להביא.
עוד מסרה בתגובה: "חסרי עבודה עיתונאית מתעסקים בזוטות, רואים אותי באוטו. תיכנסו לפרטי החיים בעזה, שם נראה את האומץ העיתונאי שלכם", אמרה בזעם.
שתעוף לקיבינימט
חה"כ אורן חזן הגיב למקרה בחשבון הטוויטר שלו וכתב: "באמת חשבתם שלמחבלת זועבי, שפוגעת בחיילים ובשוטרים, יהיה בכלל אכפת מתמרור נכים?! הצחקתם את המחבלת הזו… מצד שני, היא לומדת על בשרה שהעין שלנו כל הזמן עליה עד שהיא תעוף – לעזה, לסוריה או לקיבינימט"!
מה דעתך בנושא?
6 תגובות
0 דיונים
רוני
09:27 11.06.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שרי ק
ימח שמה וזכרה
09:06 11.06.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סטודנט ישראלי
חנין זובי, טיבי, זחלקה... ושאר מחבלים ערביים בכנסת ישראל, מקומם בכלא ! חנין זובי היא ידועה כחולת נפש- היא נכה בראש, לכן חנתה בחניית נכים ! ימח שמה וזיכרה !
01:34 11.06.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רוחמה
האישה הזאת מתנהגת כמו אחמד טיבי אין לה בושה כל פעם היא עושה סקנדל. אני עדיין לא מבינה למה היא בכנסת ישראל. היא שונאת אותנו. ההתנהגות שלה ברברית
00:52 11.06.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ליבנה
צריך להתעסק בכך שהיא מסיתה לטרור,ותומכת בו באופן גלוי.
00:38 11.06.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
צביקה
חנין זועבי מתכוננת ליום שאחרי
23:26 10.06.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר