לא רק בארץ: ביטול המשחק בין ישראל וארגנטינה אמש זכתה לכותרות רבות וסיקור נרחב בכל רחבי העולם.

בארגנטינה הגיבו באכזבה לביטול, והטילו את האשמה על חברי הנבחרת שלא רצו להגיע לישראל. "מדובר במעשה מביש עבור נבחרת ארגנטינה ועבור המדינה" נכתב בעיתון "לה נציון", שהאשים את "הפחד של מסי" כגורם העיקרי לביטול המשחק. "השחקנים בחרו שלא לנסוע לישראל מתוך תמיכה במסי, שזכה לאיומים על חייו".

באתר הספורט ESPN האשימו גם כן את ארגנטינה כאחראית לביטול המשחק, אשר הוגדר לטענתם כ"משחק ידידות שנוי במחלוקת". בכתבתם ציינו כי המשחק זכה לעניין רב בישראל, בעיקר בגלל הגעתו הצפויה של מסי, אך שבהנהלת הנבחרת לא היו מעוניינים בקיום המשחק  "אני חושב שזה דבר טוב שהמשחק בוטל" אמר סגן נשיא ההתאחדות הארגנטינאית לכדורגל, הוגו מויאנו, בראיון לאתר. "הדבר הנכון נעשה, זה לא היה שווה את זה".

מנגד, אתר ה-BBC הבריטי היה פחות אוהד בסיקור האירועים, כשטען כי המשחק בוטל "בעקבות האלימות ברצועת עזה". "ההודעה על הביטול התקבל בשמחה ברצועת עזה, שם לפחות 120 פלסטינים נהרגו על ידי כוחות ישראליים בעימותים האחרונים" נכתב לצד ציטוט של דברי יו"ר ההתחאדות הפלסטינית ג'יבריל רג'וב: "הספורט השיג ניצחון גדול היום, וכרטיס אדום נשלף נגד ישראל". עם זאת, ברשת גם הביאו את תגובת ישראל למות הפלסטינים, כשלדבריהם "ישראל אמרה שצלפיה פתחו באש כהגנה עצמית רק נגד אלו שניסו להסתנן לשטחה תחת מעטה ההפגנות של חמאס".

העיתונות הערבית: "הפלסטינים מנעו ממסי לשחק"

כצפוי, בכלי התקשורת הערבית חגגו את ביטול המשחק מול נבחרת ישראל. "הפלסטינים מנעו ממסי לשחק בירושלים" נכתב בכותרת של אתר אל ג'זירה בערבית. בכתבתם הביאו תיאור מפורט של המחאות ולחצי ה-BDS, וכן ציינו כי "המשחק היה אמור להתקיים באצטדיון טדי בירושלים, הבנוי על אדמה שהייתה בעבר כפר פלסטיני עד שנהרס בשנת 1948.

גם באתר הספורט הערבי "גול" הדגישו את תגובת ההתאחדות הפלסטינית לכדורגל לביטול המשחק, וציינו כי יו"ר ההתאחדות הודה לנבחרת ארגנטינה על ההחלטה. "אני חייב לומר שהביטל מדגיש את המוסריות הגדולה של נבחרת ארגנטינה" אמרו בהנהלה. "בביטול המשחק הם סירבו להפוך לכלים פוליטיים".