חדשות ספורט

לא רק "הכיבוש": זו הסיבה שגרמה לביטול המשחק

מספר שעות לאחר ההודעה על ביטול המשחק בין נבחרות ישראל וארגנטינה, הבוקר נחשף כי לחץ של כוכב הקבוצה מסי, הוא זה שהביא לביטולו הסופי של המשחק

לא רק "הכיבוש": זו הסיבה שגרמה לביטול המשחק
צילום: (צילום: שאטרסטוק)

מספר שעות אחרי ההודעה על ביטול משחק הכדורגל בין נבחרות ישראל וארגנטינה– שהיה אמור להיערך במוצ"ש הקרוב באצטדיון טדי בירושלים- ההתנהלות מאחורי הקלעים מתחילה להיחשף.

על פי דיווחים בעיתונות בארגנטינה, הגורמים העיקריים שדחפו לביטול המשחק הם כוכבי הנבחרת ליאו מסי וחבייר מסצ'ראנו. עוד עולה מהדיווח, כי כל עוד מסי ומסצ'ראנו לא הטילו וטו על קיום המשחק, בנבחרת הדרום אמריקאית לא חשבו על ביטולו.

בנוסף, על פי הדיווח באתר 'וואלה', בעיתון הפופולרי "אולה" נכתב כי מסי ומסצ'ראנו- שמשמשים קפטנים- פנו כבר לפני יותר משבוע לראש ההתאחדות הארגנטינאית בדרישה לבטל את המשחק מסיבות פוליטיות. ב"קלארין", עוד עיתון נפוץ בארגנטינה, פורסם כי "האיומים על מסי, התמונות שלו מגואל בדם כסמל לתמיכה שלו בישראל, גרמו לו לשנות את דעתו. זה שיחק תפקיד מרכזי בביטול המשחק".

על פי דיווח באתר של העיתון "קלארין", יש מגעים בין המדינות לפצות את ישראל אחרי שארגנטינה קיבלה 1.85 מיליון דולר מראש, וככל הנראה הושג סיכום על שני משחקי ידידות בין הנבחרות: אחד בישראל והשני בארגנטינה או במדינה אחרת על פי בחירת הארגנטינאים.

תגובות

4
4
יוסי
06.06.18

מי זה בכלל המסי הזה טוב שהם לא באים ולא צריך אותם כאן .

3
יהודי שאוהב את עמו
06.06.18

מסי אז מה .. אנשים סתם מתלהבים מהשחקן הזה..בסוף תסתכלו מה האדם הזה!!!

2
יואל
06.06.18

הם צודקים! מי שלא מכבד את מורשת עמו לא ראוי לכבוד. אמנם המשחק היה אמור להתקיים בצאת השבת אבל לא היה מונע חילולי שבת המוניים. השבת תובעת את עלבונה!

1
יאיר
06.06.18

השקרים השקרים של אנשי משרד הספורט על תמונה של מסי מגועלת בדם ואיומים על שחקנים והמשפחות באים לכסות על האיוולת של העברת המשחק לירושלים .הציבור איננו מטומטם גם אם הוא תומך כביכול בשלטון הימין