טרגדיה בשמורת הטבע: גופתו של גבר צעיר התגלתה בשביל צפית שבשמורת נחל דוד הסמוכה לים המלח. קבוצה של מטיילים שעברו במקום נתקלו בתרמיל על השביל- והזעיקו את פקחי השמורה ואת אנשי רשות הטבע והגנים. כעבור זמן קצר מטיילים אחרים דיווחו על אדם שנמצא שכוב מתחת לשביל.
מבירור ראשוני של האירוע עלה כי האדם נפל מגובה של כ-40 מטר, ונפצע קשות בעת נפילתו. על פי ההערכות, האדם טייל לבדו בשבילי השמורה בימים האחרונים. שוטרי מרחב הנגב ואנשי יחידת חילוץ עין גדי פועלים לחלץ אץ הגופה, ובמשטרת ישראל הודיעו כי הם פתחו בחקירה לבירור נסיבות מותו של המטייל.
האירוע הנוכחי הוא האחרון בסדרת מבצעי חילוץ בשמורות טבע שהסתיים במוות. לפני כשלושה חודשים דקל שגב, תושב קריית מלאכי בן 40, מת לאחר שנפל בזמן שעשה סנפלינג בבריכות נחל זוויתן. כוחות החילוץ שהוזעקו למקום פעלו במבצע חילוץ מורכב שנמשך כ-8 שעות, בסופו שגב חולץ כשהוא סובל מהיפותרמיה ומחוסר הכרה. שגב פונה במסוק לבית החולים פוריה- אך רופאי בית החולים קבעו את מותו בעת ההגעה.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים