בעקבות הסערה שעורר הפוסט שהעלה בסוף השבוע האחרון העיתונאי והמגיש קובי מידן ברקע אירועי "צעדת השיבה", מידן יעזוב את תחנת הרדיו הצבאית, גל"צ, כך פורסם הערב (ראשון) ב"חדשות".
על פי הדיווח, מפקד גל"צ, שמעון אלקבץ ערך למידן שיחת הבהרה במהלכה ביקש ממנו לעזוב את תפקידו כשדרן בתחנה.

מידן הותקף על ידי גולשים ברשת בעקבות הפוסט שפרסם בחשבון הפייסבוק שלו, בו נכתב: "היום אני מתבייש להיות ישראלי". שר הביטחון אביגדור ליברמן התייחס לדברים, ואמר: "אני מתבייש שיש לנו שדרן מן הסוג הזה בתחנה הצבאית".
בהמשך הוסיף בראיון לרדיו 103FM, "אני מקווה שמפקד התחנה יעשה בירור ויעשה את המוטל עליו. אני חושב שזו בושה שזה שדרן בתחנה הצבאית וגם זה חלק מהמציאות. ואם הוא מתבייש אז שיסיק מסקנות ויעזוב את התחנה. אם יש לו כבוד עצמי ויושר מינימלי שיעזוב את התחנה".
נציין, כי למרות דבריו הנחרצים, ליברמן נמנע מלתת הוראה ישירה למפקד גל"צ שמעון אלקבץ ולהורות לו להשעות את מידן. אך ככל הנראה דבריו של ליברמן הם שגרמו לצעד של אלקבץ להבהיר למידן את דבריו.
מידן אמר להגנתו בשיחתו עם אלקבץ, כי כתב את הדברים לפני שהתבררו האירועים שהתרחשו בעזה. אך עדיין לאחר נבחנת האפשרות להטיל על מידן עונש על דבריו וייתכן שיושעה, אולם טרם התקבלה החלטה בנושא, בין היתר בגלל מעמדו של מידן כפרילנסר בתחנה.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים