[[[http://www.srugim.co.il/wp-content/uploads/2018/03/איילת-קולמן-אלמנתו-של-עדיאל-קולמן-זל-שרון-גל.mp3]]]
איילת קולמן אלמנתו של עדיאל קולמן הי"ד שנרצח אמש (ראשון) בפיגוע דקירה בירושלים, סיפרה הבוקר כי רק בשבוע שעבר הם חגגו את יום נישואיהם העשירי.
בראיון לרדיו 'גלי ישראל', סיפרה איילת: "בדיוק לפני שבוע חגגנו עשור לנישואים. ככה באמת עם הרבה חלומות להמשך, ושמחה ותקווה ושום מחשבות באמת חלילה על דבר כזה. עדיאל היה בעל אוהב ותומך ובאמת איתי בכל. אני חושבת שהוא מיוחד שמקבל אותך בכל מקום שאתה נמצא, מקבל ומכיל ואוהב. גם כלפיי וגם כלפי הילדים שבאמת איבדו אבא אדיר".
איילת סיפרה על הקושי של בנם הקטן: "בדברים הכי הכי קטנים הבן שלי לא מפסיק לבכות מי יקח אותו על הכתפיים ומי יראה מה הוא בונה, אבא שמתלהב מכל דבר שהם עושים ומצחיק אותם ומטייל איתם ומצלם אותם ובאמת כל כך אוהב אותם אהבת נפש. באמת אובדן מאוד מאוד גדול".
"כמעט לא דיברנו אתמול, כמה דקות בבוקר כמה דקות אחה"צ", סיפרה קולמן. "מתי הוא מתכנן להגיע. תכננתי שהוא יגיע להחליף אותי עם הילדים שאני אוכל לקפוץ עם הבנות לקנות שמלות לבנות לחג. ראיתי שהוא מתעכב אבל הרבה פעמים היה לוקח לו זמן, הוא היה בטרמפים. ראיתי שהיה בווייז עומס בחיזמא, אז אמרתי 'אוקיי, נשמע הגיוני לא עבר לי לשנייה בראש שקרה לו משהו'".
קולמן סיפרה על הרגע בו קיבלה את ההודעה על הירצחו של עדיאל: "דפקו פה שני אנשים מהיישוב. אחת מצוות צ"חי (צוות חירום ישובי; ג"ע). אני גם בצוות צח"י בעצמי, אז בשניה שראיתי את צוות צ"חי הבנתי שמשהו קרה".
"הייתי עם שתי הבנות הגדולות שלי בת 9 ובת 6", סיפרה איילת". הן אומרות לנו שהוא נפצע קשה. בהמשך הרופא התקשר אלינו, הרופא שאחראי על הניתוח מהטיפול נמרץ התקשר אליי. בבית חולים בשיחה אח"כ עם הרופא הבנו כמה המצב קשה מאוד כאילו קריטי. באמת בהמון המון רגישות. קראו לנו אח"כ לדקות האחרונות להיכנס אם אנחנו רוצים להיות לידו שניה שזה הסוף. באמת בהמון רגישות צוות בית החולים היה איתנו".
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים