יו"ר הבית היהודי ושר החינוך נפתלי בנט, שיגר פנייה לחברי 'הבית היהודי' ובה התייחסות לאירועי הימים האחרונים, וציין כי מבחינת הבית היהודי העניינים ממשיכים להתנהל כרגיל וכי אין לו כוונה לפרוש מהממשלה.
"אנחנו ממשיכים לנהל את ענייני המדינה כרגיל", אמר בנט והוסיף כי "כפי שכבר אמרתי, עניינים ערכיים הם לשיקול הבוחר, ועניינים פליליים יוכרעו במערכת אכיפת החוק".
בנט הוסיף כי "אנחנו מקווים מאד שראש הממשלה ייצא נקי מכל התהליכים, לטובתו ולטובת מדינת ישראל".
על תפקודו של נתניהו אמר בנט: "למיטב שיפוטי ראש הממשלה מתפקד כראוי, ויש לנו ממשלה לאומית טובה שתמשיך להוביל את ישראל".
דברים דומים אמר גם שר האוצר משה כחלון בשיחת מסדרון בכנסת: "אין שינוי בעמדתי לגבי הישארות בקואליציה". את הדברים אמר למספר חברי כנסת, זאת לאור ההתפתחויות הדרמטיות בתיק 4000, בהן חתם מקורבו של ראש הממשלה, שלמה פילבר על הסכם עד מדינה- מה שיכול להעיב על המשך כהונתו של נתניהו, ואף להביא לביסוס החשדות נגדו.
כחלון לא שינה מעמדתו בשבוע שעבר אחרי פרסום ההמלצות המשטרה להעמיד את נתניהו לדין בעבירת שוחד- ולא צפוי להפיל את הממשלה. במקום זה, הוא משגר בשנית מסר מרגיע לעברו של נתניהו, ומתכוון לכך שאין בכוונתו לפרוש כעת מהממשלה וכי יש להמתין להחלטת היועץ המשפטי לממשלה ד"ר אביחי מנדלבליט, האם להגיש כתב אישום.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
ערכים זה לחלשים
שהשמאל יתעסקו בערכים.
12:07 22.02.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר