ראש הממשלה, בנימין נתניהו, הגיב לפני זמן קצר (ראשון) להתפתחויות בפרשה 4000 ואומר כי בניגוד לרושם שניתן מהפרסומים בתקשורת הוא לא פעל לטובת שאול אלוביץ' וראשי בזק.
"מדובר בעוד טענה שקרית". נמסר מטעמו של ראש הממשלה. "ראש הממשלה לא פעל לטובת אלוביץ' ובזק, לא עבור סיקור חיובי ולא עבור שום דבר אחר".
כאמור, הבוקר (ראשון) עצרה משטרת ישראל חשודים בפרשת בזק, המכונה גם תיק 4000, ובהם בכירים בחברה ומקורבים לראש הממשלה בנימין נתניהו. המעצרים בוצעו לאחר שהיועץ המשפטי לממשלה הורה על השלמות חקירה בתיק, בעקבות מידע חדש שהתגלה על מעורבות לכאורה של מקורבי נתניהו בקשר פסול עם בזק.
בין היתר, המשטרה בודקת אם ראש הממשלה נתניהו ובעל השליטה בבזק, שאול אלוביץ', גיבשו ביניהם עסקה שכללה קבלת הטבות רגולטוריות בתמורה להטיית הסיקור באתר 'וואלה' שהיה בבעלותו של אלוביץ'. ב'כאן חדשות' פורסם כי בכירים באתר ובסביבתו של נתניהו צפויים למסור אף הם עדות בפרשה. בהתאם לעדויותיהם, ייבחן זימון של ראש הממשלה לחקירה באזהרה.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אזרח
הגיע הזמן שתרחם על השמאל.. תתפטר.. והם יפסיקו כל כך להתאמץ.. כדי להדיח אותך.. מה אומר?
11:02 18.02.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר