כבר קרוב ל- 25 שנה שישיבת ההסדר בשדרות גדלה ומתפתחת, גם ואולי בגלל ימי הקסאמים בהם שימשה הישיבה ועדיין משמשת, מקור של חוסן וחסד.
עם הגידול במספר התלמידים (כ-900 בישיבה ובשלוחותיה) הבינו בישיבה שעליהם להתרחב גם בבניין הפיזי, בכדי לאפשר מגורים הולמים ובית מדרש שיאכלס את כלל הלומדים.
לצורך השלמת הקמפוס יצאה הישיבה ל 48 שעות של גיוס כספים אינטנסיבי בפלטפורמת גיוס ההמונים "קוזמץ'". במסגרת זו התחייבו תורמים נדיבים להכפיל בארבע כל סכום שייתרם כך שכל דולר שייתרם יהיה שווה בעצם ל-4 דולרים (היעד הוא מליון דולר).
ישיבת שדרות | בונים יחד לדורות | לכל תרומה לחצו כאן
בישיבה מקווים ומאמינים שלאחר שנים רבות בהן הישיבה היוותה בית למאות ואלפי תלמידים ומקום של תורה, הנהגה וחסד שהשפיעו על העיר שדרות כולה, יתגייסו בתקופת זמן קצרה זו כל מוקיריה ואוהביה של הישיבה לסייע במטרה החשובה- בניית ישיבת שדרות לדורות.
ישיבת שדרות | בונים יחד לדורות | לכל תרומה לחצו כאן
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
ישראל
ישיבת שדרות תורמת המון לרוח לצבא לחיזוק הפריפריה ועוד הגיע הזמן לתרום לה חזרה!
23:44 25.12.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה
תורמת המון לעם ולמדינה . תושבי העיר שדרות מוכת הקאסמים יעידו על כך
22:42 25.12.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר