ספיישל ראש השנה: מתכון לשושנים מתפוח

לא יודעים מה להכין לראש השנה? בדיוק בשביל זה אנחנו כאן כדי לעזור ולמצוא עבורכם את המתכונים לארוחת חג המושלמת. והפעם: מתכון לקינוח שושנים מתפוח, שיפתחו לכם שנה פורחת ומתוקה • צפו עכשיו

צפו: אלו השושנים שאתם צריכים להכין לשולחן החג

מתכון לשושנים מתפוח

בין אם אתם עושים חג בבית או מתארחים, על הקינוח הבא אסור לכם לוותר. שושנים מתפוח שהם גם קישוט יפיפה ומפתיע לשלוחן החג וגם כל טעימים ופשוטים להכנה.

מצרכים:

1 בצק עלים
1 כף קמח (לקימוח משטח העבודה)
3 כפות ריבת משמש/ רסק תפוחים וקינמון
1 תפוח עץ אדום וגדול
2 כפות מיץ לימון
1/2 כפית מי ורדים
1 ביצה
אבקת סוכר(לקישוט)

אופן ההכנה:

1. מסירים את הליבה של התפוח ופורסים אותו לפרוסות דקות מאוד (ראו בסרטון)

2. את פרוסות התפוח, מערבבים עם מיץ לימון ומי ורדים ומכניסים למיקרוגל במשך 3 דקות. לאחר מכן בודקים בזהירות כי פרוסות התפוחים אכן רכים וגמישים מספיק כדי להתגלגל ומסננים אותם משאריות המים

.3 מחממים תנור ל -190 מעלות

4. על משטח מקומח, פותחים את בצק העלים, מרדדים מעט וחותכים אותו ל6 רצועות ארוכות (כל אחת על 9 אינץ על 2 אינץ').

5. מורחים שכבה דקה של ריבת משמש/רסק תפוחים במרכז כל רצועה. מסדרים את פרוסות התפוח בכל רצועה(ראו בסרטון), כך שהחלק החיצוני (האדום) של התפוח יושב בדיוק מעל הקצה של הבצק.

6. מגלגלים בזהירות כל רול ומסדרים בתבנית מאפינס משומנת

7. מורחים ביצה מעל כל רול  ואופים במשך כ -40 דקות.

8. מוציאים לצינון ומפזרים אבקת סוכר לקישוט

שנה טובה ומתוקה!

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו