טעים וקל: מתכון לפריטטה עם שילוב מפתיע
אם בדיוק התכוונתם לאכול ארוחת ערב משפחתית, מצאנו פתרון הישר מספרד שיסדר לכם תוך 15 דקות ארוחה טעימה וקלה להכנה ששווה לאמץ גם לצהריים • צפו עכשיו במתכון

(צילום: bravoforpaleo.com)
מתכון לפריטטה עם פסטרמה וירקות
פְריטָּטָה היא מנה ספרדית שעובדת על אותו רעיון של חביתת ירק, רק משודרג עבה ואפויה שאליה תוכלו להוסיף את מיטב התוספות האהובות עליכם וליצור ארוחת ערב טעימה תוך 15 דקות.
מצרכים:
10 ביצים
1/3 כוס חלב קוקוס
1/2 גמבה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס עלי תרד
3-4 פרוסות פסטרמה/ (אם רוצים את זה בגרסה חלבית ניתן להחליף בגבינה)
1 כוס עגבניות שרי, חצויות
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים בשמן קוקוס/קנולה תבנית אפייה מרובעת בגודל 23X23 ס"מ.
2. בקערה גדולה, טורפים את הביצים ומוסיפים את שאר המרכיבים, מלבד העגבניות ומערבבים היטב.
3. יוצקים את התערובת לתבנית, מפזרים מעל את חצאי העגבניות ואופים במשך 20-25 דקות. מגישים מיד, חם.
בתאבון!
==============
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו