בכנס חברי ליכוד שהתקיים אמש (א') בנתניה, תקפה שרת התרבות את קבוצת 'הליכודניקים החדשים' ואמרה: "הליכודניקים החדשים מצהירים שהם רוצים להפיל את הליכוד מבפנים"
לקראת ועדת החוקה של הליכוד, שתתכנס בקרוב בכדי לאשר שורה של צעדים שמטרתם למנוע את הצטרפותם של 'הליכודניקים החדשים' כחברים במפלגה, ובהמשך למלחמתו של יו"ר הקואליציה דוד ביטן כנגדם, מצטרפת למאבק שרת התרבות מירי רגב ויוצאת גם היא באמירות חריפות אל מול מי ש"מנסה להפיל את הליכוד מבפנים" כהגדרתה.
(קרדיט סרטון: השרה מירי רגב, קרדיט תמונה חיצונית: Yaakov Lederman/Flash90)
"שום דבר לא חדש, יש את אלה בציבור שפועלים על פי הדמוקרטיה, ויש כאלה שמנסים לנצל את הדמוקרטיה ולהיות סוסים טרויאנים בליכוד. לא ניתן להם".
והוסיפה, "הליכודניקים החדשים זאת תופעה של אנשים שמצהירים שהם רוצים להפיל את הליכוד מבפנים. הם לא מצליחים להפיל אותנו דרך התאגיד, הם נסים דרך לחץ על היועמ"ש, הם מנסים דרך התקשורת ולא עוזר להם, אז הם מנסים עכשיו לעושת את זה דרך שינוי ה-DNA של הליכוד".
לסיום אמרה רגב, "מי שרוצה להיות חלק מתנועת הליכוד, תנועה ערכית, תנועה גדולה ועממית שדוגלת לציבור במדינת ישראל, תנועה שמאמינה בדגלים החברתיים, הלאומיים וההתיישבותיים- יהודה שומרון, בקעת הירדן, רמת הגולן, ירושלים. כל אלה צריכים לראות אותם ברוח של הליכודניקים החדשים. אנשים של מרץ או שמאל קיצנוי שחושבים שיפילו אותנו מבפנים, זה לא יעזור להם, הליכודניקים החדשים הם סוסים טרויאנים נקודה. לא ניתן לזה יד".
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
אזרח אחד
מיהם "הליכודניקים החדשים"? באתר שלהם - לאחר דברי פתיחה נגד נתניהו – מוצגת האג'נדה: "הליכודניקים החדשים דוגלים בהעצמת כוחו של הבג"ץ . היום הרשות השופטת מתערבת במדיניות בטחון ופוסלת...
מיהם "הליכודניקים החדשים"? באתר שלהם - לאחר דברי פתיחה נגד נתניהו – מוצגת האג'נדה: "הליכודניקים החדשים דוגלים בהעצמת כוחו של הבג"ץ . היום הרשות השופטת מתערבת במדיניות בטחון ופוסלת חוקי הגירה שנועדו למנוע פלישת מסתננים. הן בטענות של "חוסר מידתיות" או "חוסר סבירות", הן בדרך של צווי ביניים ודחיית פס"ד סופי, והן ע"י הגבלת אכיפת החוק. "הליכודניקים החדשים" דוגלים גם במתן זכויות לרפורמים. לא מדובר רק בנתח עסיסי מהכותל המערבי. הרפורמים מעורבים בארגוני הקרן החדשה כמו "רבנים שומרי משפט" שתומכים בבדואים שדורשים מאות אלפי דונם בנגב. הם גם תומכים בפלסטינים ביו"ש. או ארגון "בינה" שמנסה "לחנך" אותנו "לקבל את הזר" – את המסתננים והשב"חים. "הליכודניקים החדשים" קוראים להדביר "גזענות נגד לא יהודים" . כלומר - לסתום את פיות מתנגדיהם. בקיצור: מדובר בחדירת ארגוני הזכויות של השמאל הרדיקלי במסווה של "לאומיים הומניים" לתוך הליכוד. אם ייכנסו נציגים שלהם לעשיריה שנייה שלישית , האזרחים שיבחרו ליכוד יגלו למעשה שבחרו במר"ץ.
המשך 01:13 25.08.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רני
ה*אמיתיים*!!
00:37 25.08.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הסוסים
לא בטוח שהסוסים הם אלה החדשים, גם כעת יש בליכוד סוסים טרואנים -רק תחפשו אותם.
18:12 21.08.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר