ספיישל קיץ: מתכון לארטיק אבטיח קיווי
כשהחום ממשיך להיות בשיאו והילדים בבית, זה בדיוק הזמן להכין שלל מרענני קיץ בריאים ומתוקים שגם המבוגרים שבנינו אוהבים • אז קבלו שדרוג מגניב לאבטיח שלכם ונסו עכשיו את הארטיקים היפיפים האלה

מתכון לארטיק אבטיח קיווי
כשהחום ממשיך להיות בשיאו והילדים בבית, זה בדיוק הזמן להכין שלל מרענני קיץ בריאים ומתוקים שגם המבוגרים שבנינו אוהבים • אז קבלו שדרוג מגניב לאבטיח שלכם ונסו עכשיו את הארטיקים היפיפים האלה
מנות: 12 | פרווה
מצריכים:
4 כוסות קוביות אבטיח
5 קיווי, קלופים וחתוכים לקוביות
1/2 כוס סוכר
מקלות ארטיק+ כוסות חד פעמי/ תבנית לקאפקיקס
אופן ההכנה:
1. בסיר קטן על אש בינונית, מבשלים את הסוכר עם 3/4 כוס מים תוך ערבוב מתמיד, עד שהסוכר נמס ומתקבל סירופ. מסירים מהאש.
2. בבלנדר או במעבד מזון, טוחנים את האבטיח עם שני שלישים מכמות הסירופ עד לקבלת תערובת חלקה.
3. מרפדים בריבועי נייר אפייה קטנים (שגוזרים לבד) 12 שקעים של תבנית מאפינס, ומחלקים את תערובת האבטיח בין השקעים – ממלאים 3/4 מגובה של כל שקע. נועצים מקל ומעבירים למקפיא למשך שעתיים עד להתמצקות מלאה.
4 בבלנדר או בקערת מעבד מזון, טוחנים את הקיווי עם הסירופ הנותר עד לקבלת תערובת חלקה. יוצקים את התערובת על תכולת השקעים, ומעבירים למקפיא לשעה נוספת.
*ניתן לאחסן במקפיא עד שבועיים בהקפאה*
קיץ בריא!
=========
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו