יומני החופש הגדול: מתכון לכנפיים שהילדים יזכרו במיוחד

יומני החופש הגדול: מתכון לכנפיים שהילדים יזכרו במיוחד

כבר לא מוצאים מה להכין לארוחת צהריים עם הילדים? בדיוק בשביל זה יש לנו פתרון קל וטעים במיוחד, שיכול בקלות להיות גם נשנוש ממכר לאחר ארוחת הצהריים • צפו עכשיו במתכון לכנפיים בציפוי פריך

author-image
לפרוש כנפיים: המתכון המושלם לנשנוש של חופש
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לכנפיים בציפוי פריך

כבר לא מוצאים מה להכין לארוחת צהריים עם הילדים? בדיוק בשביל זה יש לנו פתרון קל וטעים במיוחד, שיכול בקלות להפוך גם לנשנוש המועדף של החופש

מצרכים:

12 כנפי עוף
1 כוס קמח
1 כוס פירורי לחם
1/2 כפית רוטב צ'ילי
3 שיני שום
1/4 כוס מים
מלח ופלפל שחור
שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הכנפיים בסיר עם הרבה מים על אש גבוהה במשך 15 דקות.

2. פורסים את שיני השום ומוסיפים לסיר. מתבלים בצ'ילי ופלפל שחור לפי הטעם. מביאים לרתיחה – מגביהים את האש, וכשיש בועות סביב הכנפיים, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.

3. לאחר הבישול, מסננים היטב את הכנפיים מנוזלים, וחוצים כל אחת מהכנפיים לשני חצאים.

4. מערבבים בקערה את הקמח, עם חצי כפית מלח ומעט מים (מוסיפים בהדרגה) עד ליצירת בלילה סמיכה.

5. טובלים כל חצי כנף בבלילת הקמח, לאחר מכן בפירורי הלחם ומניחים בצד.

6. מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת כבדה. כאשר השמן חם מאוד, מטגנים בו את הכנפיים עד להזהבה יפה.

הצעת הגשה: מומלץ להגיש לצד סלט/ צ'יפס/ פתיתים או כל תוספת אהובה אחרת

בתאבון!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
מקסים
| 19-07-2017 22:16