חרדה גדולה שררה היום (רביעי) באחת ממערכות התקשורת הגדולות בישראל בעקבות דיווח שהגיע לראשיה לפיו אחד מהעיתונאים הבכירים שלה התאבד. לאחר בדיקה קצרה אותר "המנוח" כשענה לאנשים שצלצלו אליו.
על פי הדיווח באתר 'אייס', הכל החל כאשר דובר איכילוב, אבי שושן, קיבל עדכון לפיו אחד החולים שהתקבל בשערי בית החולים הוא עיתונאי בכיר במערכת חדשות גדולה. הבוקר, קיבל שושן דיווח נוסף לפיו אותו עיתונאי שם קץ לחייו.
לאחר הדיווח על מותו של האיש יצר שושן עם בכיר באותה מערכת חדשות והודיע לו כי הכתב שם קץ לחייו. לאחר מספר דקות החליט שושן לבדוק את אמיתות הדיווח ויצר קשר עם אחות במחלקת המתים, כדי לוודא שאכן מדובר באותו עיתונאי. לאחר מספר בירורים גילה שושן כי מדובר באדם אחר ששמו וגילו זהים לשמו של אותו עיתונאי.
במקביל השמועה החלה להתפשט לה באותה מערכת, והעיתונאי "המנוח" החל לקבל שיחות רבות. שושן עצמו יצר קשר עם אותו בכיר במערכת והודיע לו את החדשות, והתקשר לעיתונאי עצמו, שענה לו. גורמים מספרים כי העיתונאי לקח זאת בהומור, ואולם משפחתו נפגעה מכך.
דובר איכילוב אבי שושן אמר לאייס: "כפי שאמרתי לעיתונאי, זו סגולה לאריכות ימים".
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים