חדשות ברנז'ה

השמועה על עמית סגל שהסעירה את הרשת

ביומיים האחרונים הופצה שמועה לפיה פרשן חדשות 2, עמית סגל, פוטר מחברת החדשות של הערוץ על ידי אבי וויס ועבר לערוץ 20. השמועה שעוררה סערה הוכחשה על ידי טל שניידר

השמועה על עמית סגל שהסעירה את הרשת
צילום: (צילום: Miriam Alster/FLASH90)

ביומיים האחרונים הופצה שמועה לפיה פרשן חדשות 2, עמית סגל, פוטר מחברת החדשות של הערוץ על ידי אבי וויס ועבר לערוץ 20.

כיאה לעידן הרשתות החברתיות, השמועה, אשר הופצה בשמה של העיתונאית טל שניידר בעלת הבלוג הפוליטי 'הפלוג', עשתה לה כנפיים, ועוררה סערה ברשתות החברתיות. השמועה, לפיה סגל פוטר בעקבות החשד כי הוא שתול של נפתלי בנט, גררה תגובות רבות שבחלקן אף דרשו הגולשים מסגל לאמת או להכחיש את השמועה.

מי שבסופו של דבר שמה קץ לחרושת השמועות, היא שניידר שכאמור בשמה הופץ הדיווח הכוזב: "נאלצת לצייץ את זה שוב: כל מי שמפיץ שטויות שקריות בשמי. תפסיקו. יש לי פה ומקלדת ואם אני יודעת משהו אני מתבטאת לבד".

טל שניידר (צילום מסך/ יוטיוב)

תגובות

3
2
יפית
03.07.17

חתרנות לשמה.

1
נעמי
03.07.17

מתי יהיה אפשר לראות את ערוץ 20 -בעידן פלוס ?? הבטיחו שאפשר יהיה לראות את ערוץ 20 ב-עידן פלוס, אבל מסתבר שלא מקיימים ההבטחה כמו את ההבטחה לבנות בעמונה וכדומה .

1
אורי
06.08.17

אני רואה ערוץ 20 בעידן + שלי רואה גם רואה