מתכון לקינוחי מוס אישיים

בשבת הקרובה תנו לעצמכם להתפנק מחוויה אישית וקרירה, הכוללת: שוקולד, קור, קצפת ושלווה • צפו עכשיו במתכון לקינוחי מוס של השפית אופירה רבני
מצרכים:
2 שמנת מתוקה
5 כפות פודינג וניל
3 כפות קפה נמס
2 כפות קקאו
200 גרם שוקולד חלב/מריר
10 כוסות קינוח
שקית זילוף /כפית

אופן ההכנה:
1. מקציפים 1 וחצי מכלי שמנת עם 5 כפות פודינג, את השמנת שנותרה במיכל שופכים לסיר קטן יחד עם 200 גרם שוקולד ומערבבים על אש בינונית עד לקבלת מרקם אחיד

2. מחלקים את הקצפת ל3 קערות, בקערה אחת משאירים את הקצפת לבנה, בקערה השנייה מוסיפים לקצפת 3 כפות נס קפה ובקערה השלישית מוסיפים את הקקאו. לאחר מכן מערבבים כל אחת בנפרד עד לקבלת מרקם אחיד

3. לאחר קירור מוסיפים חצי מכמות השמנת והשוקולד בסיר לקערה השנייה עם הקצפת והנס ואת החצי הנותר מוסיפים לקערה השלישית עם הקקאו

4. רגע האיחוד: בכל כוס מסדרים את שכבות המוס בעזרת כפית או שקית זילוף. שכבה ראשונה- יוצקים את הקצפת עם הקקאו ומכניסים למקפיא למשך 10 דקות. שכבה שנייה- יוצקים מעל את הקצפת הלבנה ושוב מכנסים למקפיא למשך 10 דקות ואז מעצבים את השכבה העליונה- הקצפת עם הנס קפה ושוב מכניסים למקפיא להתייצבות

הצעת הגשה: ניתן לקשט את הכוסות בפירות יער או שוקולד

שבת שלום!