דיון סוער נערך הבוקר (רביעי) על ההאשמות אותן הטיח מבקר המדינה בשר אורי אריאל בדו"ח האחרון שפרסם, לפיהן אריאל העביר כספים שהיו מיועדים מלגרעינים תורניים בפריפריה, לגרעינים תורניים במרכז הארץ בראשם עומדים מקורביו.
כמעט בכל דיון בו נוכחים השניים, גם הבוקר פרץ עימות בין אריאל לחברת הכנסת סתיו שפיר מ'המחנה הציוני' שהאשימה את אריאל באחריות על היעלמותם של מיליארד שקלים.
"הועלמו מיליארדי שקלים שיועדו למפוני גוש קטיף", אמרה שפיר במהלך הדיון. אריאל שלא יכל להשאר אדיש להאשמות החמורות שהטיחה בו שפיר השיב לה: "את צעירה, שזה מום עובר, אבל בעיקר חצופה".
לאחר המתקפה על שפיר הסביר אריאל כי ארבעה יועצים משפטיים אישרו את כל מהלכיו ואת העברות הכספים שביצע. כמו כן, טען כי דו"ח מבקר המדינה שטחי ופופוליסטי. לטענה זו הצטרף ח"כ ממפלגתו, בצלאל סמוטריץ', שאמר כי הדוח "פוליטי חובבני ומוטה".
ח"כ קארין אלהרר (יש עתיד), שעמדה בראש הוועדה, אמרה כי "מהדוח עולה תמונה חמורה של מקורבים ובעלי עניין שמחטטים בקרביים של החלטות ממשלה, משנים אותן לצרכיהם ועושים זאת בחסות לשכת השר. ישנם פקידים שצופים מן הצד ולא מרימים דגלי אזהרה".
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
1 דיונים
יאיר
כסף לפריפריה הלך לחרדלים של תל אביב
11:58 14.06.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ד
הוא ענה היטב היטב. תקשיב כמו שצריך ולא רק לאמירות של השמאלניות שמחפשות רק להשמיץ את הציונות הדתית - שמחפשת רק לשקם ברפריה חברתית (ובכל גווני הציונות הדתית משתתפים בגאעינים האלה לא רק חרדל"ים)
15:09 14.06.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
11:57 14.06.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גימי-יהודי מיהודה
11:47 14.06.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר