ספיישל בלוגריות לשבועות: 3 מתכונים מנצחים לעוגות גבינה בשיתוף פעולה עם רשת סולתם רדד

לקראת שבועות, הבלוגריות: פייגי יורוביץ, חני מרגי ושרה פכטר מגלות את המתכון המנצח שלהן לעוגת גבינה. כל מה שנותר לכן זה רק לגזור ולשמור לקראת חגיגת שבועות הקרובה

הבלוגריות מגלות את המתכון שלהן לעוגת גבינה
  (צילום:שטארסטוק)

לקראת שבועות, הבלוגריות: פייגי יורוביץ, חני מרגי ושרה פכטר מגלות את המתכון המנצח שלהן לעוגת גבינה. כל מה שנותר לכן זה רק לקרוא ולשמור לקראת חגיגת שבועות הקרובה

עוגת הגבינה האפויה המושלמת לחג // הקונדיטורית חני מרגי

מצרכים:

בלילה 1:
6 ביצים
להפריד ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר
בלילה 2:
6 חלמונים
750 גר גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
מעט גרידת לימון
3 כפות קורנפלור
3 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:

1. להוסיף מהבלילה הראשונה 2 כפות  לבלילה השנייה ולערבב בתנועות עטיפה, לאחר מכן להוסיף שוב את השאר ולערבב בתנועות עטיפה

2. לאפות בחום 200 מעלות 10 דק ולאחר מכן להוריד 160 מעלות, לאפות עוד 40 דק ולהשאיר בתנור פתוח לקירור

3. להקציף שמנת, רבע כוס סוכר  ו3 כפות פודינג למרוח מעל העוגה ולפזר שוקולד מגורד לסיום

עוגת הגבינה של חני מרגי

המתכון המטורף למיני מאפינס גבינה// פייגי יורוביץ

כן גם מעצבות אופות, אז לאחר שאירחנו את פייגי למדור פאשנאינסטה, עכשיו היא מגיעה גם למדור האוכל עם מתכון מטורף למיני מאפינס גבינה שמביאים גיוון מרענן בין כל עוגות הגבינה

מצרכים:

3כוסות קמח
3 כפות אבקת אפיה
2 גביעי קוטג'
1 כוס גבינה צהובה
100 גרם חמאה מומסת
1 כוס טבעות זיתים
4 ביצים
כוס חלב
כפית שטוחה מלח
ניתן להוסיף קינמון לארומה מושלמת

אופן ההכנה:
1. מחממים מראש תנור ל180 מעלות.

2. מערבבים בקערה אתה קמח, האבקת אפיה והמלח ויוצרים גומה בקערה לתוכה שופכים את הביצים, הקוטג', החלב והחמאה המומסת(אותה ניתן להמיס במחבת או במיקרו)

3.מערבבים את התערובת ולאחר מכן מוסיפים את הגבינה הצהובה (אפשר להוסיף חצי גליל גבינת עיזים למי שאוהב) והזיתים, ניתן לקשט מלמעלה בגרעיני חמניה או שומשום

4. מכניסים לתבנית מיני מאפינס (מומלץ של סולתם-רדד תבנית עם ציפוי מונע הידבקות ללא טיפת שמן) אופים כ25 דק' עד להזהבה ומגישים חם לצד סלט חי או מנת פסטה של שבועות או סתם כחטיף חם

המיני מאפינס גבינה של פייגי יורוביץ

המתכון ה(כבר לא) סודי לעוגת הגבינה של מיכל// שרה פכטר

אצלנו ברחוב מי שיולדת זוכה לעוגת הגבינה של מיכל, גם אני כשילדתי את רותי שלי זכיתי לקבל אחת כזו. היא מדהימה, היא נימוחה, ואין סיכוי שאחרים יזכו ממנה ולו לפרוסה אחת דקה. אי אפשר שלא לחסל אותה עד תום.
מצרכים:
500 גרם גבינה לבנה מסוננת מנוזלים
1 כוס סוכר
חצי חבילת אינסטנט פודינג וניל
5 כפות קמח
1 גביע שמנת חמוצה
1 גביע לבן
5 ביצים
לציפוי:
חבילת שמנת מתוקה
כוס חלב
חבילת אינסטנט פודינג וניל
שוקולד מקופלת

אופן ההכנה:
1. הפרידו את החלבונים, הקציפו אותם עם חצי כוס הסוכר עד לקצף נוקשה ויציב.

2. בקערה נפרדת ערבבו את החלמונים עם שאר המרכיבים, הוסיפו את הקצף וערבבו.

3. שיפכו הכול לתוך תבנית והכניסו לתנור בחום 180 מעלות. אפו במשך 30 דקות והורידו את המעלות ל-100 למשך עשר דקות נוספות. השאירו את העוגה בתנור הכבוי במשך 5-6 שעות. מיכל מדגישה: לא לייבש את העוגה בתנור. ברגע שהיא מקבלת צבע זהוב יש להנמיך את החום.
4. לציפוי: הקציפו שמנת מתוקה עם כוס חלב וחבילת אינסטנט פודינג וניל. הוציאו את העוגה מן התנור ומרחו עליה את הקרם המוכן.
גרדו מעל שוקולד מקופלת, עד שייווצרו פירורי שוקולד על כל העוגה. ולסיום הכניסו למקרר למספר שעות.

חג שבועות שמח!

==============

המתכונים באדיבות 'סולתם-רדד'

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו