תנועת בני עקיבא קיבלה היום בבוקר (רביעי) חיזוק משמעותי מהוועדה המקומית לתכנון ובנייה בירושלים, הוועדה אישרה את התוכנית להקמת מבנה ייעודי לסניף בקעה
הסניף מונה על פי המפקד האחרון 561 חניכים ונמצא בצמיחה מתמדת בשנים האחרונות, לפני מספר שנים כלל הסניף כ-350 חניכים בלבד. עם זאת, כמו סניפים רבים אחרים בארץ, הפעילות מתקיימת בתוך בית ספר בשעות אחה"צ ולא במבנה ייעודי של התנועה.

התקווה כעת בבירה היא כי הדבר לא יימשך לאורך זמן, הסניף החדש שאושר הבוקר יוקם ברחוב יהודה 37, הוא יכלול שני בנינים, במבנה אחד יהיו שלושה חדרי פעילות ובמבנה השני אולם התכנסות, 2 חדרי פעילות משרדים ושירותים. סך הכל מדובר על קרוב ל600 מ"ר.
סגן ראש העיר ויו"ר תנועת 'התעוררות', עופר ברקוביץ', בירך על אישור התוכנית ומסר ל'סרוגים': "אני שמח מאוד על המשך המהלך לחיזוק תשתיות והקמת מבנים עבור כלל תנועות הנוער בעיר ובכלל זה תנועת בני עקיבא.
סניף בקעה הוא מסניפי הדגל של התנועה בעיר ובהחלט ראוי שלמאות החניכים בסניף יהיה מבנה ייעודי משלהם. אני משוכנע שבניית המבנהה תביא להמשך הצמיחה והתנופה של המגזר הדתי לאומי בעיר בכלל ולחיזוק הקהילה בבקעה בפרט".
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים