מתכון לקציצות חזה עוף
אם כבר מכינים ארוחת צהריים עסיסית, למה לא לעשות את זה הכי שווה שאפשר עם קציצות חזה עוף שתוכלו להכין בקלות ושגם הילדים שלכם לא יכולו לעמוד בפניהם?
מצרכים:
1/2 ק"ג עוף טחון מופשר
1/2 צרור פטרוזיליה
6 גבעולי בצל ירוק (החלק הירוק בלבד)
1 ביצה
1/3 כוס פירורי לחם
קורט פפריקה מתוקה
קורט כמון
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. קוצצים את הפטרוזיליה והבצל הירוק ומערבבים יחד בקערה עם העוף הטחון והביצה.
2. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל, מוסיפים את פירורי הלחם ולשים היטב עד לקבלת עיסה אחידה. לאחר מכן מעבירים למקרר לחצי שעה.
3. יוצרים קציצות בגודל שווה. כדאי להרטיב מעט את הידיים, כדי למנוע הידבקות.
4. מחממים שמן במחבת ומטגנים כל קציצה במשך 2-3 דקות מכל צד.
הצעת הגשה: הן יכולות להיות מדהימות גם לצד פתיתים וסלט ירקות וגם בתוך לחמניית ההמבורגר – הכול עניין של בחירה 🙂
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים