סערת המאמר ב'הארץ'.

מימין ומשמאל מביעים זעזוע מהמאמר שפורסם אמש (רביעי) באתר 'הארץ', הטוען כי הציונות הדתית מסוכנת למדינת ישראל יותר מארגון הטרור הרצחני 'חיזבאללה' ויותר מהמחבלים המבצעים פיגועי דריסה ודקירה.

מי שמיהר להגיב הוא יו"ר הבית היהודי השר נפתלי בנט, שהגיב כבר אמש בחשבון הטוויטר שלו וכתב כי "תמיד כשאתה חושב שעיתון הארץ הגיע לשיא השפלות, הוא מצליח להפתיע עם שפל חדש".

מי שעוד הגיבה בחריפות היא שרת המשפטים איילת שקד שכתבה: "יוסי קליין, אני מרחמת עליך וגם על עיתון הארץ שנותן במה להסתה כזו".

גם יו"ר מפלגת יש עתיד, יאיר לפיד, שבמפלגתו יש שני ח"כים מהציונות הדתית, אלעזר שטרן ועליזה לביא, הגיב לדברים.

"רועי קליין ז"ל מסוכן?", מסר לפיד. "אלעזר שטרן ועליזה לביא מסוכנים יותר מהחיזבאללה? הרב שי פירון מסוכן יותר מתאונות הדרכים? ועמנואל מורנו ז"ל, גיבור ישראל, גם אצלו 'השקר הוא דרך חיים'?".

"מה שפורסם ב'הארץ' נגד הציונות הדתית הוא טקסט אנטישמי צרוף",חתם לפיד.