סגן שר הביטחון, חבר הכנסת הרב אלי בן דהן (הבית היהודי), נפגש בוושינגטון עם המזכיר לענייני וטרנים בממשל ארה"ב ד"ר דייויד שולקין. השניים סיכמו על שיתוף פעולה בנושא טיפול בנכי ופצועי מלחמות.
על הפרק: חילופי משלחות להחלפת ידע וניסיון מקצועי, השתתפות ישראלית לראשונה באירועים שמארגן המשרד לענייני וטרנים בארצות הברית לפצועי המלחמות וזימון מומחים מישראל להשתתף בועידות בילאטרליות של מומחים בתחומי רפואה וטכנולוגיה בהן משתתפת ארה"ב.
במהלך הפגישה העניק המזכיר שולקין לבן דהן מדליה רשמית של המשרד וזוג חפתים ממותגים. סגן השר העניק לו תיבה מעץ שעליה חרוט תבליט ירושלים בכסף וכן תנ"ך צבאי שאותו מקבל כל חייל שמתגייס לצה"ל.
בפגישה העלה שולקין אתגרים מרכזיים עימם מתמודד המשרד לענייני וטרנים כגון שיעור התאבדות גבוה של יוצאי המלחמות בארה"ב, כ-20 ביום, וטיפול בפגיעות של PTSD.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים