מתכון למרק בשר וירקות 

בתזמון מדויק עם הגשם שמגיע עם חגיגות הפורים (בערים המוקפות) או חגיגות אחרי הפורים בשאר הארץ.  קבלו מתכון מיוחד למרק בשר חגיגי וחמים, שבאופן משמח ומפתיע גם קל ופשוט להכנה.

מצרכים:

1.5 ק"ג בשר גולש, חתוך לקוביות
2 בצלים גדולים, קצוצים
6 גזרים, קלופים וחתוכים לרבעים
2 כוסות חומוס, מושרה ומסונן / חומוס משימורים, שטוף ומסונן
1 כף כמון
מלח ופלפל שחור
4 עלי דפנה
6 כדורי פלפל אנגלי
3 ליטר מים
4 כפות שמן

אופן ההכנה:

1. בסיר בנוני ועמוק, מחממים שמן ומטגנים את הבצל הקצוץ במשך 2 דקות

2. מוסיפים את רבעי הגזרים, עלי הדפנה, הפלפל האנגלי והכמון ומערבבים יחד

3. לאחר מכן מוסיפים את קוביות הבשר, מתבלים במלח ופלפל שחור ויוצקים את המים על הכל. מכסים ומבשלים במשך 3 שעות על אש נמוכה

בתאבון וחג פורים שמח למוקפים בחומות 😉 !