מתכון לרצועות עוף מתובלות עם פלפלים בתנור

מתכון לארוחה מהירה וטעימה, שמתאימה בדיוק למצבים שאין לכם כוח או מושג מה לבשל. ובקיצור מתכון מדויק לשביזות יום א'. תיהנו-זה ממכר! כמה שזה קל ומהיר.

מנות: 4 |בשרי

מצרכים:
2 נתחי חזה עוף בינוניים, חתוכים לרצועות דקות בעובי 0.5 ס"מ (ניתן להשתמש גם בעוף שנשאר משבת חתוך לרצועות)
1 גמבה, חתוכה לפרוסות דקות
2 שיני שום כתושות
1/4 כוס כוסברה קצוצה
2 כפות שמן זית
1 לימון סחוט
1/2 כפית כמון
1/4 כפית פפריקה
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-230 מעלות.

2. בקערה גדולה, מערבבים יחד את השום, הכוסברה, שמן הזית, מיץ הלימון, הכמון והפפריקה. מוסיפים את רצועות העוף והגמבה, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים היטב.

3. יוצקים את כל תכולת הקערה לתבנית אפייה גדולה/ לתבנית חד פעמית בשכבה אחת, ואופים במשך 15-20 דקות, עד שהעוף מבושל לגמרי והפלפלים חרוכים קלות.

הצעת הגשה: מומלץ להגיש חם לצד אורז לבן או בטורטייה

בתאבון!

========