לשמור על ליבסקינד מימין? העיתונאי אסף ליברמן, מגיש התכנית היומית 'בוקר טוב ישראל' בגל"צ, מצטרף לתאגיד השידור הציבורי החדש 'כאן'. ליברמן צפוי לחבור לעיתונאי הסרוג קלמן ליבסקינד, שהצטרף אף הוא לתאגיד לפני כארבעה חודשים, והשניים יגישו תכנית אקטואליה יומית.

ליברמן התגייס לגלי צה"ל בשנת 2003 ושימש כתב לענייני עבודה ורווחה. עם שחרורו משירות סדיר בצה"ל, החל לעבוד בתור עורך ומגיש במחלקת החדשות של התחנה.

בעבר הגיש יחד עם אביב לביא את התכנית 'יהיה בסדר', מגיש את 'זוג או פרט' בערוץ הכנסת ובשלוש השנים האחרונות הוא מגיש יומן הבוקר בגל"צ, "בוקר טוב ישראל".

פיילוט שנמשך 8 חודשים

מנהל רשת ב' החדשה, עומר בן-רובי, על הגיוס של אסף ליברמן: "אסף הוא עיתונאי מצוין ומגיש רדיו מעולה, אחד מהבולטים באנשי הרדיו הישראלי בעשור האחרון. הרעיון לשדך בשידור בינו לבין קלמן מלווה אותי כבר 8 חודשים ואני שמח שהוא יוצא לפועל. ברכות חמות לזוג החדש והמבטיח של התאגיד, אני מאמין בהם מאוד".

בנוסף, ליברמן שימש בחודשים האחרונים כשליח גל"צ לסיקור הבחירות לנשיאות בארה"ב. מפקד גל"צ, ירון דקל, בירך על מינויו של ליברמן ואמר: "אני מאחל הצלחה רבה לאסף ליברמן. גל"צ היא תו איכות לעיתונאים ישרים, דעתניים ואמיצים. ואני שמח שתאגיד השידור רואה בבוגרי גל"צ עיתונאים בולטים ואיכותיים".