עדן דדון בת ה-16 שנפצעה באורח קשה בפיגוע האוטובוס שהתפוצץ בירושלים באפריל, טופלה בהדסה עין כרם, שם נלחמו הרופאים על חייה במשך תקופה ממושכת כאשר נכוותה ונפגעה בכל גופה ואף בפניה.
אמש (שלישי), שמונה חודשים אחרי היום אותו לא תשכח לעולם, הדליקה דדון נר רביעי של חנוכה עם צוותי בית החולים והודתה להם על הטיפול המסור שהציל את חייה.
"תודה לכל רופאי הדסה, בזכותכם אני פה על הבמה, אני זוכרת כל רגע ורגע בטיפול וכמה התאמצתם בשבילי, אני מאחלת לכולם חג שמח וניסים כמו שקרו לי", אמרה דדון בהתרגשות.
מנכ"ל הדסה, פרופ' זאב רוטשטיין, הדליק ביחד איתה את החנוכיה לקול התפילה של רב בית החולים ואמר לעדן, שהוא זוכר שהיא בעצמה לא האמינה שיגיע היום בו תעמוד על רגליה ותחייך מכל הלב: "עשית צעדים מדהימים בתהליך ההחלמה, אני מאחל לך שתחזרי לגמרי לחיי השגרה ולבית הספר בבריאות מלאה ואנחנו בהדסה נמשיך לטפל בך באהבה עד אז".

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים