יהודית שילת: 'הרב אליהו הבין שהוא חייב לעשות מעשה מול ניסן' - סרוגים

יהודית שילת: 'הרב אליהו הבין שהוא חייב לעשות מעשה מול ניסן'

מנהלת פורום תקנה התייחסה היום לפרשת ניסן סלומיאנסקי ואמרה: "הרב שמואל אליהו שמע שתיים מהעדויות באופן אישי. הוא והרב איתן אייזמן נכנסו לעצבון עמוק"

<a href='/נבחרת-סרוגים/?authorName=גיא-עזרא'>גיא עזרא</a>, חדשות סרוגים
'הרב אליהו הבין שהוא חייב לעשות מעשה מול ניסן'
  (צילום: Yonatan Sindel/פלאש90)

מנהלת פורום תקנה, הרבנית יהודית שילת, סיפרה היום (חמישי) כי העדויות אודות מעשים המיוחסים לחבר הכנסת ניסן סלומיאנסקי הובאו לידיעתו כבר לפני מספר חודשים אך הוא בחר להתעלם מהם. בראיון לגל"צ אמרה שילת כי "בנט הגיב ברבים ואמר שניסן הכחיש מכל וכל. הייתי מצפה להתייחסות רצינית יותר".

בנוסף, על פי דיווח של כתב חדשות 2 עמית סגל, בשבועיים האחרונים נכנסה שילת לעובי הקורה בכל הנוגע לעדויות נגד חבר הכנסת והתעדכנה בכל פרט מהפרשה.

לדבריה: "המתלוננות לא רצו להיכנס להליך המסודר בפורום תקנה. יש סיפור קשה שמאשש בעצם שמועות רבות שנים. קיבלנו שבע עדויות חמורות מכלי ראשון".

"לא עבירות של איש טוב ולבבי"

שילת התייחסה לאופי העדויות נגד סלומיאנסקי ואמרה כי "העדויות הן בתוך ההגדרות של מעשים חמורים ולא בתוך ההגדרות של איש טוב נחמד ולבבי, עם התנהגות אנושית חביבה שבסך הכל רצה לתת לנשים הרגשה בטוחה ונוחה. היו גם מעשים נוספים שאי אפשר בשום דרך אחרת לחשוב שהם מעשים של ידידות".

"הרב שמואל אליהו שמע שתיים מהעדויות באופן אישי. הוא והרב איתן אייזמן נכנסו לעצבון עמוק כשהם שמעו את הדברים. הם הבינו שהם חייבים לעשות מעשה מול ניסן. זה לא דבר של מה בכך, הם ידידים שלו וחברים במפלגה שלו".

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
5 תגובות - 5 דיונים מיין לפי
1
אין כזה דבר "לא יכול להיות" מאידך יהודית שילת יותר מדי
מן ההר | 18-12-2016 9:24
מאידך יהודית שילת יותר מדי נהינת מיזה! היא אוהבת להתעסק בזה, לא דנה לפי ההלכה, וההנאה שלה יותר מדי!!!! יפה שהגדירה "את העצבון" אך זהו עיצבון של רב רציני ששומע על אדם חשוב שנחשד, לא בגלל חברות ולא בגלל "אותו מפלגה", את דווקא באותה מפלגה ונשמע שאת מאוד נהנת מהסיפר .... לו מו"ר הרב דרוקמן היה יושב בתקנה - הייתי יותר מעריך את הפורום.
2
לא ידעתי ששילת...
דוד | 18-12-2016 11:23
לא ידעתי ששילת היא הדוברת של הרב אליהו והרב אייזמן. לא ידעתי שסרוגים הם הדוברים של שילת. מרתק. מקצועי. אמין מאד (למי שמוכן להאמין בכל מילה כתובה...)
3
טוב שיש כמו יהודית שילת
בת יעקב דינה | 18-12-2016 15:18
התגובות נגדה במקום החלחלה מעצם הפגיעה בבנות ישראל מראה כמה היא צריכה לספוג ולסבול בשביל להגן על בנות ישראל ולצעוק את צעקתן. צדיקה אמיתית, ירבו כמותה. מי שפוגע הוא שצריך להתבייש!!!
4
האם יהודית שילת התחרתה עם סלומינסקי על מקום לכנסת?
יוסף בנימין | 20-12-2016 18:14
האם הואר קבל מקום ריאלי והיא לא? לפני כמה שנים מררה את החיים לרב מוטי אלון ועכשיו לסלומינסקי. הצד השוווה שבשניהם היא קינאה.
5
במקום ששילת נמצאת בו יש ספק אם הכל ישר והגון שם
נאוה | 30-12-2016 13:41
לא שכחנו את התנהגותה בנושא הב אלון, איך במוצ"ש רצה לטמבלויזיה לספר על הרב אלון . בושה וחרפה ולא נשכח זאת .