ארבעה ימים לפני היעד, קמפיין ההדסטארט של עמונה השיג את היעד.

כפי שפורסם בסרוגים, קמפיין הדסטארט של תושבי עמונה, הגיע בתוך ארבעה ימים למחצית הדרך, וכעת אחרי 10 ימים בסך הכל חצה את היעד – 400 אלף השקלים.

ביום חמישי לפני שבוע נפתח קמפיין באתר הדסטארט של תושבי עמונה המבקשים את עזרת הציבור הרחב לסייע בכספים שיוקצו למימון לסיוע המשפטי, לפעולות ההסברה, לארגון לוגיסטי של מחאה כנגד הפינוי ולתמיכה במשפחות. במטה עמונה מסבירים את המהלך ואומרים: "שלא נטעה, על מנת להעביר את חוק ההסדרה חייבים להסדיר את עמונה. העברת החוק בלי סעיף עמונה  כמוה כעריכת חתונה בלי הכלה.

עד לפני שלשה חודשים אף אחד לא האמין שחוק ההסדרה יעבור, והיום תומכים בו 65 חכים. אם לא היינו עורכים את המאבק על עמונה לא היה חוק שיסדיר את כלל ההתיישבות. וכפי שהצלחנו לשים את החוק בלב הקונצנזוס ככה אנחנו בטוחים שהדרג המדיני יעביר את החוק עם סעיף 7.

[[[http://www.srugim.co.il/wp-content/uploads/2016/12/הדסטארט-עמונה.mp4]]]

קמפיין עמונה

בינתיים, סעיף 7 הולך ומתרחק, אבל בעמונה נחושים להמשיך בהתנגדות לפינוי. את הכסף שנצבר הם מבקשים להשקיע בהמשך המאבק ובדגש על יום הפינוי ורכישת ציוד שיסייע למניעת הפינוי.

ממטה המאבק נמסר: "אנו קוראים לציבור להמשיך להצביע באמצעות השקל ולתמוך כספית במאבק. כל שקל שנתרם הוא אמירה חד משמעית לדרג הפוליטי: אל תרימו ידיים בניסיון להשאיר אותנו בבתינו. המראות שיראו בעמונה ביום הפינוי שכולנו יהיו על אחריותכם הבלעדית

עוד נמסר מהמטה: "הממשלה לא מיצתה את כל הדברים על מנת שנשאר על ההר. הגיע העת לשנס מותניים להיות יצירתיים ולהציל את הישוב ויפה שעה אחת קודם כי שנית עמונה לא תיפול".