חדשות

דרמה: המשטרה הסירה התנגדות, קצב בדרך לבית?

דיווח: משטרת ישראל הסירה את התנגדותה לשחרורו המוקדם של הנשיא לשעבר, משה קצב, מהלך אשר מגדיל משמעותית את סיכוייו להשתחרר בקרוב לביתו

דרמה: המשטרה הסירה התנגדות, קצב בדרך לבית?
צילום: (צילום: פלאש90)

הסיכויים שהנשיא לשעבר, משה קצב, ישוחרר בחודשים הקרובים מעונש המאסר אותו הוא מרצה באשמת אונס, גדלו משמעותית והוא צפוי כבר בקרוב להשתחרר מביתו, כך דווח הערב (ראשון) בערוץ 10.

על פי הדיווח, בניגוד לפעמים קודמות בהן הגיש קצב בקשה לשחרור מוקדם, כעת במשטרה ובשירות בתי הסוהר לא מתנגדים לשחרור של קצב, שיעמוד בפני ועדת השחרורים עוד כשבועיים.

לאחר שלפני כארבעה חודשים נדחתה בקשתו של קצב, במשטרה שינו את דעתם בנושא וכתבו בחוות הדעת שהגישו לוועדה שהם תומכים בעמדת אנשי המקצוע בנוגע לנשיא המדינה לשעבר.

כאמור, בחודשים האחרונים עובר קצב טיפול למכחישי עבירה בבית הסוהר, זאת לפי קביעת ועדת השחרורים הקודמת מולה הופיע.

בפעם הקודמת בה עמד בפני ועדת השחרורים, קצב טען בפני הוועדה כי הוא "לא חף מטעויות ומשגיאות", וכי "המעמד והכוח היו צריכים להביא אותי להתנהלות אחרת. אני רוצה לשקם את החיים שלי. כל יחסיי עם נשים היו טעות".

תגובות

3
3
יהודי פשוט
04.12.16

נו מה הפלא יש מישהו חדש חשוב מאוד שלא ישכחו את האיסור להתנגד לבגץ. עד עכשיו לא מצאנו מחליף לקצב שיהיה אנדרטה לאיסור זה. עכשיו מצאנו את בוכריס. השגנו את המטרה. מעכשיו כולם ידעו: אוי ואבוי למי שכופר בהאשמות, יכניסו לו עז ויקברו אותו בחיים.

2
קצב זכאי
04.12.16

הלך שמעון פרס. קצב יכול להשתחרר עכשיו תבינו למה. מה קשור שמעון לקצב? קשור! וגם רונאל פישר קשור. אל תשכחו קצב מעולם לא הודה פשוט כי הוא לא עשה! שמעון פרס הלך תודה לאל ועכשיו האמת תתגלה כמו פטריות לאחר הגשם

1
אורח
05.12.16

עד עכשיו אני מאמינה שהוא חף מפשע עיסקת טיעון זה הודאה והפרסים לא ישפילו את עצמם ....