יו"ר מפלגת 'הבית היהודי', שר החינוך נפתלי בנט, התייחס לפני זמן קצר (חמישי) לפרשת אורן חזן ואמר כי על נבחרי הציבור להתנער ממנו.

כזכור, בפסק הדין קבע בית המשפט כי חזן ניהל קזינו וצרך סמים: "הסיפור הזה מצער אותי מאוד", אמר בנט בראיון לגלי צה"ל. "זו לא פרשה שמוסיפה כבוד לכנסת ישראל ולא לאמון של הציבור בנבחריו. ואני מאמין שחברי כנסת צריכים להוות דוגמא". בנט הוסיף כי "הפרטים, כפי שנחשפו בפסק הדין, צריכים להדליק לכולנו נורה אדומה, וחובה עלינו כנבחרי ציבור להתנער ממי שעשה מעשים לא מוסריים הנחשבים לפליליים במדינת ישראל".

בנט רמז כי על ראש הממשלה, בנימין נתניהו, יו"ר מפלגתו של אורן חזן, לקחת אחריות ולטפל בסיפור: "החוק לא מאפשר לנו באמת לכפות עליו אבל ראש סיעתו חייב לטפל בזה. אני לא אתן לנתניהו עצות אבל אנו כנבחרי ציבור לא יכולים לקבל אדם כזה שעשה מעשים שנחשבים לפליליים. תחשוב על צעירים שמסתכלים עלינו. לא כך חבר כנסת צריך להיראות".

בסוף דבריו שלח בנט עקיצה ואמר: "אומר זאת במאמר מוסגר; הבא בתור שלנו היה אבי וורצמן, שמשמש עכשיו כמנכ"ל עלה נגב, מוסד המטפל בילדים ונערים עם פגיעות קשות, והבוחרים, לצערי, הכניסו במקומו את אורן חזן ואני מאמין שהם לא יחזרו על הטעות הזאת".