מבזקים
סרוגים

כמעט: צפו בהפועל באר שבע מנצחת ומודחת

מהרן ראדי החמיץ פנדל והפועל באר שבע ניצחה "רק" 2:0 את סלטיק, והייתה רחוקה שער אחד בלבד מהעפלה היסטורית לליגת האלופות. צפו בתקציר הנצחון שכולו הפסד

כמעט: צפו בהפועל באר שבע מנצחת ומודחת
כמעט: צפו בהפועל באר שבע מנצחת ומודחת צילום: (צילום ארכיון: דני מירון/פלאש90)

הפועל באר שבע יצאה הלילה מוכה, פצועה וחבולה מהמשחק נגד סלטיק ריינג'רס (סקוטלנד) במוקדמות ליגת האלופות, אבל היא יכולה להיות בעיקר גאה.

אחרי הפסד 5:2 בשבוע שעבר, באר שבע הייתה צריכה נצחון 3:0 כדי להעפיל לראשונה בתולדותיה למפעל הבכיר בעולם, והיום הם יכולים רק לאכול את הלב, על כמה קרובים הם היו.

כבר במחצית הראשונה, זכתה באר שבע לפנדל מפוקפק מעבירה שנעשתה על סף הרחבה. מהרן ראדי ניגש לבעוט את הבעיטה מ-11 מטרים אך החמיץ. בן שהר שעלה כמחליף בגלל פציעה של שחקן אחר, כבש כבר בנגיעה הראשונה שלו בכדור ונתן לבאר שבע תקווה. במחצית השנייה טעות בהגנת סלטיק הביאה לשער השני, ששם את האדומים מהדרום, במרחק נגיעה מליגת האלופות, אך החמצות משני הצדדים, הותירו את התוצאה כפי שהיא.

בסיכום, באר שבע יכולה להיות מרוצה מהלחימה, מהרוח של המועדון, ולהמשיך את העונה האירופית במפעל השני – הליגה האירופית. מכבי ת"א ובית"ר ירושלים – ינסו להעפיל גם הן במשחקים שלהם השבוע. למכבי יתרון שברירישל  2:1 על ספליט מקרואטיה ותוכל להסתפק בתיקו, ואילו בית"ר נמצאת בפיגור 2:1 מול סנט אטיין ותצטרך שני שערים בצרפת כדי להעפיל.

הפועל באר שבע ליגת האלופות סלטיק