ח"כ יעל גרמן, שכיהנה בקדנציה הקודמת כשרת הבריאות מטעם מפלגת 'יש עתיד', מודה כי המאבק נגד הציבור החרדי גרם נזק אדיר למפלגה ותולה בו את איבוד שמונת המנדטים שלה.
"אני לא חושבת שהיינו צריכים להקים ממשלה בלי חרדים, הם חלק מהעם שלנו. הקו הנוקשה הזה היה טעות. לא צריך לכופף ידיים", אמרה גרמן בראיון לאתר 'מאקו', והוסיפה כי "היה צריך לשבת איתם ובהידברות להגיע להבנות. איבדנו שמונה מנדטים גם בגלל זה".
גרמן הוסיפה כי "היה ברור לנו שצריך היום לפתוח דף חדש עם המפלגות החרדיות, כדי להגיע להבנות. זו נדנדה. היינו חזקים, עכשיו הם החזקים".
תגובות
דף חדש לא יהיה חרם יענה בחרם, זה לא הגנון של ביבי כאן. החרדים לא יסלחו לכם נקודה, דינכם להתפרק ולחזור הביתה
המהלך הזה נגד החרדים היה חייב להיות כדי שכולם ידעו שהם לא מייצגים כראוי את הקב"ה.הם עובדי עבודה זרה .לא משתתפים בצער הציבור .לא שומרים שבת .
לא איבדתם 8 מנדטים כי התנתקתם מביבי, אלו 8 מנדטים של "אנטי-שמאל בכל מחיר" הרגע בו שמו אותכם ואת העבודה באותה סירה היה רגע מפלכם.