פוסט שכתבה אורית מרק, בתו של מכאל (מיכי) מרק הי"ד שנרצח בפיגוע ירי ביום שישי האחרון בהר חברון, מעביר תחושת צמרצורת בכל מי שקורא אותו.

בפוסט, שכאמור נכתב שבוע לפני שאביה נרצח וששותף אמש (מוצ"ש) ברשתות החברתיות, כתבה אורית על המשמעות שיש לאנשים הקרובים בחיינו והקדישה פסקה שלמה בכדי להודות לאביה על כל הטוב שהוא מראה לה.

"כמה אנחנו צריכים להעריך את מה שיש לנו, משפחה , חברים, או סתם האנשים שהם חלק מהנוף", כתבה אורית בטקסט שאי אפשר להשאר אדישים לו. אורית הוסיפה: "אנשים כאלה טובים סביבנו, הלוואי ואזכה להכיר עוד ועוד, ולזכות לעזור לעוד ועוד. יאלה (השגיאה במקור; ג"ע) יוצאים לחופש- מנצלים על רגעעע!!! מי האמין". את הדברים כתבה אורית תחת ההשטאג "סוף שביעית".

בשלב הזה עוברת אורית לכתוב על אביה: "כמה שאני אוהבת אותך אבא יקר- שנתת לי לראות את כל הטוב הזה!!! שנתת לי כל כך הרבה אנרגיות , כל כך הרבה רצון".

"תודה לכולם- שזיכיתם אותי להכיר אתכם בכלל. שיהיה חופש מדהים מנוצל ומשמעותי", חתמה.