ויראלי

שבוע לפני הרצח: בתו של מיכי מרק בפוסט מצמרר

פוסט שכתבה אורית מרק, בתו של מכאל (מיכי) מרק הי"ד שנרצח בפיגוע ירי ביום שישי האחרון בהר חברון, מעביר תחושת צמרצורת בכל מי שקורא אותו. "כמה שאני אוהבת אותך אבא יקר- שנתת לי לראות את כל הטוב הזה"

שבוע לפני הרצח: בתו של מיכי מרק בפוסט מצמרר
צילום: מיכי מרק הי"ד (באדיבות המשפחה)

פוסט שכתבה אורית מרק, בתו של מכאל (מיכי) מרק הי"ד שנרצח בפיגוע ירי ביום שישי האחרון בהר חברון, מעביר תחושת צמרצורת בכל מי שקורא אותו.

בפוסט, שכאמור נכתב שבוע לפני שאביה נרצח וששותף אמש (מוצ"ש) ברשתות החברתיות, כתבה אורית על המשמעות שיש לאנשים הקרובים בחיינו והקדישה פסקה שלמה בכדי להודות לאביה על כל הטוב שהוא מראה לה.

"כמה אנחנו צריכים להעריך את מה שיש לנו, משפחה , חברים, או סתם האנשים שהם חלק מהנוף", כתבה אורית בטקסט שאי אפשר להשאר אדישים לו. אורית הוסיפה: "אנשים כאלה טובים סביבנו, הלוואי ואזכה להכיר עוד ועוד, ולזכות לעזור לעוד ועוד. יאלה (השגיאה במקור; ג"ע) יוצאים לחופש- מנצלים על רגעעע!!! מי האמין". את הדברים כתבה אורית תחת ההשטאג "סוף שביעית".

בשלב הזה עוברת אורית לכתוב על אביה: "כמה שאני אוהבת אותך אבא יקר- שנתת לי לראות את כל הטוב הזה!!! שנתת לי כל כך הרבה אנרגיות , כל כך הרבה רצון".

"תודה לכולם- שזיכיתם אותי להכיר אתכם בכלל. שיהיה חופש מדהים מנוצל ומשמעותי", חתמה.

תגובות

2
2
מומי
06.07.16

שטויות, היא כתבה את זה על אבא יקר שבשמים

1
שלומית נצח
03.07.16

אורית המדהימה והמקסימה - משמים תנוחמי ~ אורית היקרה - מדהים - זכית לבטא את הכרת-הטוב בזמן :( (Y) משמים תנוחמו כולכם, כאחד <3 - ויהי זכרך ברוך, מיכאל מרק היקר :( <3 רפואה שלמה והתאוששות איתנה לאלמנתך היקרה ונחמה משמים לכל בני-המשפחה, לילדים היהודים היקרים, שנותרו יתומים ממך <3 :( <3 :( הי"ד לאלתר, מכל מרצחיך הישירים והעקיפים להבאת גאולה וישועה לכל בית-ישראל ולשובך עם תחיית-המתים, יהודי-צדיק ויקר זצ"ל >האם מישהו מכם, יהודים בני-עם-ישראל, יקרים ואהובים, ששפויים ונבוני-לב ושכל אתם - טרם שמתם-לב לכך ???? :( !!!!!!