חדשות

זה העימות הבא בין נפתלי בנט ובנימין נתניהו?

יו"ר 'הבית היהודי' נשאל על ידי חברת הכנסת מרב מכאלי על הצעתה להגביל את כהונת ראש הממשל לשתי קדנציות ואמר כי הוא נוטה לתמוך בכך. "הכוח משחית"

זה העימות הבא בין נפתלי בנט ובנימין נתניהו?
צילום: (צילום: Marc Israel Sellem/POOL)

יו"ר 'הבית היהודי', שר החינוך נפתלי בנט, הצהיר לפני זמן קצר (שני) כי הוא נוטה לתמוך בהצעתה של חברת הכנסת, מרב מכאלי (המחנה הציוני), להגבלת כהונת ראש הממשלה לשתי קדנציות.

במסגרת שעת השאלות שיזמה מכאלי במליאה, היא שאלה את בנט על עמדתו ביחס להצעתה. במהלך דבריו אמר בנט כי הוא "מסכים שכוח משחית, וכוח מוחלט ודאי משחית".

עם זאת בנט הבהיר כי יש לעשות את הדברים בצורה זהירה ושיבח את מכאלי על כך שהצעתה אינה מבקשת לחול על ראש הממשלה הנוכחי, בנימין נתניהו, עובדה אשר הופכת את הצעתה של מכאלי לעניינית.

בנט אף הצהיר כי בימים הקרובים תתכנת סיעת 'הבית היהודי' בכדי לדון בהצעה ובכדי לגבש החלטה סיעתית.

תגובות

4
4
בנטאורלב היינו אך
30.05.16

מפד"לניק תמיד נשאר מפד"לניק באמת האמנתם שהוא יתפטר? הצחקתם אותו...

3
יצאת שפן מכל הפרשה האחרונה
30.05.16

אני במקומך הייתי שותק... זה היה ברור שבסוף ביבי יצליח לכופף ולהשפיל אותך

2
ממך שרוך נעל לא מומלץ לקנות
30.05.16

בנט ולך ממש אפשר להאמין קונה קולות בכסף,מרמה ללא הרף יצאתה עכברוש קטן, שהבנתה שכיסא המשפטים מתנדנד ברצינות קיבלת את עצת נתניהו, מינוי עמידרוו נאר בעינו,אתה סתם קשקשן אידיוט שלא מבין היכן אתה נמא ומה מוטל על הכך, חסר אחריות ומהתחלה היה ברור שלא תתפטרו מהממשלה בנט שקט ושוללה שולי מוליכי שולל, אתה לא נוסק בסקרים, מהיום שנכנסתה לממשלה זו והקודמת חוץ מלחבל ולחבל ולחבל בתפקוד הממשלה ונתניהו בפרט זה עיסוקך,אינך ממלא את תפקידך, אתה בנט שקד ושוללה אפסים גרועים.

1
marysullivan
07.05.25

marysullivan The only thing I crave more than your conversation is the feeling of your hand in mine. f1nd me on marysullivan_mooo_com change _ to dot