גפניכינה את היועמ"שים אנטישמיים, והדיון בוועדת הכספים התפוצת.
במהלך דיון על חוק המעונות נכנס ח"כ משה גפני (שהיה יו"ר הוועדה עד לשנה שעברה), ראה את המשנה ליועמ"שית גיל לימון ואמר: "באת להתנגד לנשים חרדיות? אנטישמים".

בסיעות החרדיות זועמים על היועמ"שית ועל המשנים שלה, שמנסחים את חוות הדעת שגורמות לביטול התקציבים לחרדים משתמטים.
בתגובה לאמירה הזו של גפני, החלו באופוזיציה לצעוק לעברו. כך למשל נעמה לזימי: "תפסיק לבזות את היהדות, בן אדם שהקריב חטופים מטיף לנו. תתבייש. לוחמים מתים על הגנת הארץ ואתה בוזז אותם. לא יצליח לך גפני, נגמרו הימים שבזזת בלי מילה. רגעים אחרונים לביזה גפני, רגעים אחרונים לשוד. עאלק אנטישמיות, תתבייש.
ביזוי יהדות - נבלים ברשות התורה. הבוזז גם מגדף. אתה מחולל עוני ובערות. אתה בז לציבור שלך, מחנך להשתמטות. 300 מליון שקל מאיפה? ממה נקצץ? מהחינוך, מהרווחה. כמה אפשר לבזוז?"
תגובות
אין ספק שיש לו שנאה מטורפת אחרת קשה להסביר
מדינה נורמלית חפצת חיים בתור אדם שמתפלל יומית, הדת מופרדת מהמדינה. הס מלהזכיר שבעיניים עכשוויות וכואב הלב לומר זאת ואסור להצדיק עוולות, ניתן להבין חלק!! מהטענות נגד יהודים מצד לא יהודים. אנחנו לא עם חביב ולא מכבדים אנשים אפילו בקהלנו. ומפרשים עם נבחר בתור גזע נבחר ולא בתור עם שצריך לשמש דוגמא לגויים. צריך ממשלה מרפאת ולא מחוללת מדנים.
אבל זה לא מצדיק מילים כאלה .גיל צריך לעשות חשבון נפש אם זה היה ערבי האם הם היו מוצאים הקלות או לא לי ברור שכן