מבזקים
סרוגים
מה שקורה וקרה בקצרה● צפו

הנקודה האדומה: תקציר חדשות היום בנקודות

בן גביר חוגג 50 עם עוגת חנק • אמרו מעתה להתראות למירון ושלום לחברון • ומי המועמד האפשרי של עמית סגל לראשות הממשלה?

אריאל שרפר
ט"ז אייר התשפ"ו
הנקודה האדומה: תקציר חדשות היום בנקודות
הנקודה האדומה צילום: אולפן סרוגים







הנקודה האדומה ט"ז אייר. אולפן סרוגים

לא היה לכם זמן לקרוא חדשות?
אריאל שרפר מסכם את האירועים החשובים שקרו היום וכל מה שמעניין סרוגים בכמה נקודות אדומות:

  • מזל טוב ליום הולדת חמישים לשר בן-גביר!: בכירי המשטרה באו לברך כשהפשע משתולל, רה"מ נתניהו שלח ברכה טלפונית ואיילה הביאה לבעלה עוגה עם חבל תלייה המסמל עונש מוות למחבלים והוסיפה :לפעמים חלומות מתגשמים. ורק נזכיר שהאחרון שתלה אנשים ביום הולדתו היה פרעה.

  • דת"לים וחרדים שימו לב! ההדלקה במירון עברה לחברון: הודעת הממשלה והמשטרה על ביטול הילולת מירון הובילה את כל המגזרים להדלקה בקברי אבות בחברון. האם כורח המציאות ידליק את מדורת האחדות? העיקר שהאש רק תחמם, ולא תשרוף!

  • מתנה משפטית: בן גביר והיועמש"ית בהרב-מיארה יבקשו הארכה מבית המשפט כדי להגיע להבנות. זו כנראה המתנה של בהרב-מיארה ליום ההולדת של בן-גביר.

  • העכברים נוטשים והספינה טובעת: חילי טרופר עוזב את כחול-לבן ומשאיר את גנץ בודד במערכה. טרופר, לא לימדו אותך בבית ספר הממ"ד שאסור לעזוב בלי אישור מהמנהל? הכי לא כחול-לבן. וחילי- יש מצב שאייזנקוט שומר לך כיסא ישר..

  • עמית סגל הנביא: הפרשן הסרוג עמית סגל מנבא מי המועמד האפשרי שלו לראשות הממשלה. רמז: זה לא נתניהו וגם לא בנט

  • לחזות בנועם: נועם בתן המריא לוינה ובדרך לחזרה מצולמת ראשונה. האם מישל תהפוך לגרנדה פרובלם או תחזיר את האירוויזיון לירושלם? בעוד שבועיים נדע!

--

מהדורת "הנקודה האדומה" מחכה לכם בראש הכתבה- ובכל יום באתר סרוגים!

הנקודה האדומה חדשות המגזר תקציר החדשות איתמר בן גביר מירון אריאל שרפר

גלו עוד כתבות

החליקו לגלות עוד

סיימתם! אין עוד כתבות להצגה