מפלגת הליכוד התייחסה היום (ראשון) להודעת ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט, על המינויים החדשים למפלגתו 'בנט 2026'.
בהודעה נמסר: "פרצופו האמיתי של בנט נחשף היום פעם נוספת כשצירף למפלגתו את קרן טרנר מ"אחים לנשק", ארגון שעודד סרבנות בצה״ל ובכך החליש את ישראל ופגע בביטחוננו.
אל תגידו שלא ידעתם: כפי שעשה בפעם הקודמת, גם הפעם בנט יקים ממשלה עם השמאל והאחים המוסלמים".
נזכיר כי בנט הודיע על הצטרפותן של לירן אבישר בן חורין וקרן טרנר, לרשימת ״בנט 2026״ לבחירות הקרובות.
לירן אבישר בן חורין, כיהנה כמנכ״לית משרד התקשורת (2020-2023), וקרן טרנר, כיהנה כמנכ״לית משרד האוצר ומנכ״לית משרד התחבורה (2016-2020).
תגובות
כדאי להזכיר ליו"ר הליכוד, שהמפלגה שלו לא רק מקדמת סרבנות גיוס של אזרחים חרדים לצה"ל אלא מממנת מכספי המיסים של כולנו ארגונים שכל תפקידם למנוע מחרדים להתגייס לצה"ל.
הליכוד יכול לשנות את שמו ל"אחים להשתמטות" מעביר ביקורת על אחים לנשק. כפרה על הלוחמים שלנו היקרים, שמגינים עלינו בכל החזיתות, תוך סיכון חיים, פציעות קשות ופוסט טראומה.
פרצופו האמיתי של הליכוד הוא השתמטות והפליה בין דם לדם, שיהיה להם בהצלחה להסתכל במראה!