חדשות צבא ובטחון

תיעוד דרמטי: רגע פגיעת הטיל בערד

האירוע הקשה בערד עדיין בעיצומו, עם כ-100 פצועים והרס רב למספר בניינים. בתיעוד ניתן לראות את רגע פגיעת הטיל

זירת הפגיעה בערד
| זירת הפגיעה בערד צילום: מד"א

זירה קשה הערב (מוצ"ש) בערד, בעקבות פגיעת טיל איראני בעיר ערד.

נראה כי מדובר בטיל בעל ראש נפץ גדול, שפגע בין הבניינים בשכונה ופרק את הקירות החיצוניים שלהם. נזק כבד נגרם למבנים. בזירה שנראית כאזור הרס, נמנו כ-100 פצועים. מד"א הכריז על אירוע רב נפגעים (אר"ן) ובמקום מפנים כ-100 פצועים לפחות 6 מהם במצב קשה.

התיעודים מהזירה קשים מאוד, כוללים הרס רב, פצועים ודם. באחד התיעודים ניתן לראות את הפגיעה מתוך מצלמה בבית, ההדף מפיל את החלון והנשים עפות אחורה.

צילום: מצלמת אבטחה

תגובות

3
3
אורח
22.03.26

לכו לעזאזל עם כל הפרסומות שלכם

2
יעקב
22.03.26

בערד הלילה נחת טיל הרסני ושוב לא היו מקלטים לתושבים כי הפכום לבתי כנסת נעולים. כבר לפני כשבועיים הוזהר על התופעה ואז? השתלח בתושבים שפנו אליו,הנה תגובת ראש העיר? ‏״מי שמתלונן על בית כנסת במקלט- שונא יהודים״ - ראש עיריית ערד מהליכוד בדיון סוער על בעיית המקלטים שהפכו לבתי כנסת, ״כל מקלט פנוי יהיה בו בית כנסת, מי שמתלונן הוא אנטישמי״. https://x.com/i/status/2029914310722412691 כבר שנים מתריעים על כך שבערד הפכו מקלטים לבתי כנסת וגם נועלים אותם. מדוע פיקוד העורף אינו מעמיד לדין את מי שזה לכאורה באחריותו ראש העיר? הנה גם תזכורת מ 2024: "חסידי גור השתלטו": תושבי ערד רצו למקלטים - וגילו שהם סגורים."

1
ההפקרות במיטבה
22.03.26

כל זמן שלא יהיו קנסות כבדות-הזלזול ימשך