הפרשן הפוליטי יעקב ברדוגו, התייחס היום (חמישי) ברדיו 'גלי ישראל' לסוגיית החנינה לנתניהו, והפתיע כאשר אמר: "יכול להיות שנהיה עדים להתפטרות נשיא המדינה הרצוג, סביב סוגיית החנינה".
עוד הוא הוסיף: "יש עליו לחץ גדול מאוד מצד קפלן וצלאח א-דין. ככל שעובר הזמן, הוא חש ש'אוי לי מייצרי ואוי לי מיוצרי' בעניין הזה, הוא יודע שצריך לסיים את המשפט הזה".
נזכיר כי אמש הנשיא האמריקני טראמפ, תקף שוב את הנשיא הרצוג על כך שהוא לא מעניק חנינה לנתניהו. "מה קורה עם ענייני החנינה? הרצוג לא צריך חוות דעת משפטיות. הוא מחרטט. הוא אדם חלש ופתטי. אני רוצה שביבי יהיה ממוקד במלחמה ולא בבולשיט", תקף טראמפ.
תגובות
שיתפטר ומהר ומיד לבטל את מוסד נשיא המדינה. ולבטל בית המשפט העליון ובגץ. ולקבוע בחוק שמי שכיהנו כנשיא המדינה או שופטים בבית המשפט העליון חייבים בתקופת צינון מינימלית של עשר שנים לפני כל תפקיחד ציבורי נבחר או ממונה
נשיא פוליטי לכל דבר.כל מפעל הנשיאות הזו, סתם מיותר לכל הדעות.
ישר כוח
גם להוציא חוק שרק גוש ביבי יוכל מעתה לעולם להיבחר לממשלה, כל ההחלטות החוקתיות-שלטוניות יהיו רק של הממשלה, ושמותר לקואליצית ביבי לבזבז את כל הכסף בשביל חרדים אנטי-ציונים כי הם פאקינג שונאים את ישראל. רק חוקים שמתאימים לנו כי דיקטטורה זה טוב כל עוד היא משרתת אותי.
ברדוגו שליחו של נתניהו מלקק את ישבנו ללא קשר למציאות. הרצוג לא מתפטר ואין לו סמכות לשחרר את נתניהו מהמשפט. יש חוק בישראל שהכנסת שיש בה רוב לימין קבעה. על נתניהו להודות באשמה לממש עונשו חלקית לפחות ואז יוכל לבקש חנינה.
שקרן
בולשיט לך.תלמד את חוקי המדינה ותראה שעושים לעם הינדוס תודעה וכין אין שום חוק שאומר שיש זכות היתערבות לפרקליטות להיתערב בנושא חנינה.
לא מפרגנים להצלחות של יונית לוי מחפשים מתחת לאדמה להכשיל