חדשות בעולם

ציד מוצלח: ארה"ב ממשיכה בהשמדת משגרים איראניים

הצבא האמריקאי ממשיך לתקוף באיראן ללא הפסקה, והפעם פיקוד המרכז חושף תיעודים מציד מוצלח של משגרי טילים

תקיפה על משגר טילים איראני
| תקיפה על משגר טילים איראני צילום: פיקוד המרכז האמריקאי, CENTCOM

פיקוד המרכז האמריקאי ממשיך במתקפה הנרחבת על איראן, וממשיך לחשוף תיעודים מהמשך שחיקת הכוחות האיראניים עד דק. בתיעוד מבצעי נוסף חושפים האמריקאים השמדה לאורך היום של שורה של משגרי טילים.

צילום: צילום: פיקוד מרכז האמריקאי (U.S. Central Command).

Centcom, פיקוד המרכז האמריקאי, התיר חשיפה של עוד שורה של תיעודים מבצעיים מתוך איראן. בתיעודים נראים מטוסי הקרב של ארצות הברית יחד עם כלי נוספים משמידים שורה של משגרי טילים איראניים, אשר מספריהם ממשיכים להצטמצם מיום אל יום.

מטעם סנטקום נמסר כי: "בזמן שהמשטר האיראני תוקף ופגיעה באזרחים ללא הבחנה בעזרת טילים, רחפנים מתאבדים ועוד כלי טרור, כוחות אמריקאים ממשיכים לצוד ולהשמיד באגרסיביות משגרים ויחידות טילים איראניות עם דיוק וללא הפסקה".

תגובות

1
1
האמת
04.03.26

זו ממשלת הבריחה מאחריות,הכשלונות וההשתמטות!.נתניהו היה פעמים רבות בעד הקמת וועדת חקירה ממלכתית(בעבר). ערוץ 14 "שוכחים" בקלות את מה שלא נעים לרב,לממשלה ולביבי.בן גביר-מורשע 8 פעמים!מה עם פרשות שושנה סטרוק +הרמזור של השרה רקב?