חדשות פוליטי מדיני

בנט מגיב לדברי זיני: השתיקה של נתניהו מתדלקת את הקונספירציה

בנט הגיב לדברי ראש השב"כ זיני על כך שלא הייתה בגידה בשבעה באוקטובר, ושלח גם עקיצה לנתניהו

נפתלי בנט
| נפתלי בנט צילום: אבשלום ששוני, פלאש 90

ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט הגיב לדבריו של ראש השב"כ דוד זיני על כך שלא הייתה בגידה מבפנים בשבעה באוקטובר, ולא פספס הזדמנות לעקוץ את ראש הממשלה נתניהו.

לדברי בנט ברשת X: "אמירה חשובה ומתבקשת של ראש השב״כ. ידע כל אזרח ישראלי שהיה כשל נורא, אך לא היתה בגידה מבפנים. כל מי שממשיך להפיץ את עלילות הדם נגד צה״ל והשב״כ פוגע בכוונה תחילה בביטחון ישראל. השתיקה המבישה של נתניהו ושריו מתדלקת את תיאוריות הבגידה המכוערות שקורעות את עם ישראל מבפנים".

אמירה חשובה ומתבקשת של ראש השב״כ. ידע כל אזרח ישראלי שהיה כשל נורא, אך לא היתה בגידה מבפנים. כל מי שממשיך להפיץ את עלילות הדם נגד צה״ל והשב״כ פוגע בכוונה תחילה בביטחון ישראל. השתיקה המבישה של נתניהו ושריו מתדלקת את תיאוריות הבגידה המכוערות שקורעות את עם ישראל מבפנים. pic.twitter.com/npJUgkfrz2

גם ראש האופוזיציה יאיר לפיד הגיב: "מברך את ראש השב״כ דוד זיני על הצהרתו הנחרצת על כך שלא היתה שום ״בגידה מבפנים״ ב-7 באוקטובר. אולי עכשיו אפשר לשים מאחורינו את הקונספירציה הנוראה הזו, שהרעילה כל כך הרבה אנשים, בעיקר צעירים".

תגובות

10
5
שקר
27.02.26

נתניהו כבר אמר במפורש בתוכנית הפטריוטים שלא הייתה בגידה

1
שירי מנתניה
27.02.26

אחרי, שבמשך שנתיים אלג'זירה 14 האנטישמי "אנחנו של ביבי" מתדלק 24/7 שהיתה בגידה ומראיין פעם בשבוע את גוטליב, שאומרת את זה.... ואז אחרי שנתיים של שטיפות שכל על בגידה, הוא עושה טובה וזורק משפט, בחייאת!

4
שירי מנתניה
26.02.26

בנט, מתי תחזור אלינו???? אנחנו עם לבד, בלי הנהגה. במקום מנהיג יש לנו את משמרות המהפכה הרעילים, שמכניסים סוכנים קטארים ללשכת ראש הממשלה ולבור בקריה.... מה יהיה?

1
סתם הבחנה
26.02.26

שירי מנתניה היא או בוט או בן אדם פתטי בלי שום חיים. מקווה בשבילה שהיא בוט...

3
דוד
26.02.26

לא מסוגל לשמוע את הנוכל הפוליטי הגדול ביותר בתולדות האנושות. מי שמאמין למילה אחת היוצאת מפיו, שיקום. אל דאגה הוא גדול בסקרים בלבד.

1
ציפי
27.02.26

דוד אתה צודק לגמרי האדם הזה לא מת.פקד